Маша Єфросініна про «Лігу сміху» та шоу «Маскарад»: «Мені подобається, що ми робимо свято. Зараз так хочеться таких форматів на телебаченні»

Маша Єфросініна розповіла про Лігу сміху та шоу Маскарад

Сьогодні до шоу «Сніданок з 1+1» завітала Маша Єфросініна. Вона розповіла про нові сезони «Ліги сміху» та шоу «Маскарад».

Поділитися:

Гостею «Сніданку з 1+1» сьогодні стала телеведуча, блогерка, тренерка «Ліги сміху» та мисливиця у шоу «Маскарад» Маша Єфросініна.

Вона поділилася враженнями від зйомок у цих шоу та розповіла глядачам, яких несподіваних сюрпризів їм очікувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Дантес поділився враженнями про шоу «Маскарад» та розповів про те, якими подарунками вони обмінялися з Надею Дорофеєвою на 10-ту річницю стосунків

Про участь у якості тренера у фестивалі «Ліги сміху» Маша Єфросініна говорить:

Мій шлях у «Лізі сміху» почався того року, і одразу ж з «Битви титанів». З новачками ж все зовсім по-іншому, довелося перебудовувати свою стратегію уже в процесі. Але я думаю, що команди, які я обрала, вас вразять.

Дивіться, як Маша Єфросініна розповідає про свій дебют у «Лізі сміху» Катерині Осадчій:

Маша обіцяє експерименти у цьому сезоні «Ліги сміху», на які, за її словами, вона завжди готова. Також щодо цього шоу Єфросініна додає:

Головне, щоб було смішно. У «Лізі сміху» якщо не смішно, це вже не те.

Дивіться фестиваль «Ліги сміху» вже сьогодні о 20:20 на каналі 1+1.

Також Маша Єфросініна стала одним із мисливців у найбільш загадковому шоу країни «Маскарад». Вона відгадує зіркових учасників у команді з Юлією Саніною та Юрієм Ткачем, які протистоять Ірині Білик, Володимиру Дантесу та Ігорю Ласточкіну. Саме вона минулого ефіру вгадала в образі Папуги ведучого «Сніданок. Вихідний» Олександра Попова.

Папуга Маскарад

Щодо ефіру, який глядачі побачать вже завтра о 20:20, Маша говорить:

В завтрашньому ефірі буде справжня головоломка, вибух. Новий персонаж Арлекін.

Саме про нього вчора розповідав і Володимир Дантес. Дивіться повне відео його візиту до шоу «Твій день»:

Також Маша інтригує:

Завтра в «Маскараді» у мене буде феєричне декольте. Я в житті такого не одягала, такою сексі-чікою мене побачили стилісти.

З приводу «Маскараду» Маша Єфросініна зізнається, що дуже любить це шоу. Їй подобається, що там відроджується вже забутий жанр водевілю.

Маскарад Маша Єфросиніна

Вона наголошує:

Мені подобається, що ми робимо свято. Зараз так хочеться таких форматів на телебаченні.

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на каналі 1+1.