Володимир Дантес поділився враженнями про шоу «Маскарад» та розповів про те, якими подарунками вони обмінялися з Надею Дорофеєвою на 10-ту річницю стосунків

Володимир Дантес про шоу Маскарад та річницю з Дорофеєвою
Instagram/vladimirdantes

Володимир Дантес відвідав сьогодні шоу «Твій день», де поділився враженнями про зйомки шоу «Маскарад» та про подружнє життя з Надею Дорофеєвою.

Поділитися:

Співак, ведучий, блогер Володимир Дантес став сьогодні гостем обіду шоу «Твій день». Він поділився враженнями від участі у якості мисливця у шоу «Маскарад», розповів про свої творчі плани та про те, як вони з дружиною, Надею Дорофеєвою, відсвяткували 10-ту річницю стосунків.

Дантес Твій день

Найзагадковіше шоу країни «Маскарад» вже цієї суботи стартувало на каналі 1+1. Володимир Дантес,  який минулого року був зірковим учасником шоу, цього року став мисливцем в команді з Ігорем Ласточкіним та Іриною Білик. Вони змагаються з командою, до якої увійшли Юрій Ткач, Маша Єфросиніна та Юлія Саніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Папуги" в шоу "Маскарад"!

Володимир Дантес поділився враженнями від першого ефіру «Маскараду»:

Мені дуже сподобалася картинка, ми під час зйомок бачимо далеко все не так, як потім буде на екрані.

Співак зізнається, що вгадувати, хто ж ховається за фантастичними костюмами, дуже непросто. За його словами, буде декілька костюмів, розкриття яких дуже сильно здивує глядачів. Наприклад, це персонаж одного з богів, який надзвичайно здивував мисливців. А вже наступного ефіру з’явиться Арлекін, який теж буде суцільною несподіванкою як для мисливців, так і для глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом ведмедика "Тедді" в шоу "Маскарад"!

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на 1+1.

Ведучі «Твого дня» розпитали Володимира Дантеса не лише про «Маскарад», а й про його особисте життя.

Дантес ДорофеєваФОТО: Instagram/vladimirdantes

У серпні Дантес та Надя Дорофеєва відсвяткували 10 років разом. В офіційному шлюбі вони 6 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва та Володимир Дантес святкують 10 років разом: пара познайомилась в потязі і два роки приховувала стосунки

Володимир Дантес розповів, як з коханою дружиною святкували ювілей стосунків та якими подарунками обмінялися:

Ми святкували у ресторані у вигляді поїзду. Це для нас дуже символічно, адже познайомилися ми в поїзді. Надя подарувала мені прикрасу, а я підготував для неї сюрприз – відео-кліп з кадрами нашого знайомства. Надя була зворушена, було дуже душевно.

А чи планує пара дітей? Дивіться у відео:

Про те, чи не планує Володимир Дантес змінити зачіску, про його проєкт для стендаперів на YouTube та про враження від участі у шоу «Розсміши коміка» в якості ведучого дивіться у відео: