Новий випуск «Ліги Сміху»: Потап з’явиться в образі Дафни з «У джазі тільки дівчата», а Жураківська стане приборкувачкою левів

Новий випуск «Ліги Сміху»: Потап з’явиться в образі Дафни з «У джазі тільки дівчата», а Жураківська стане приборкувачкою левів

22 жовтня о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск «Ліги Сміху».

Поділитися:

Команди зіграють в останньому чвертьфіналі сезону, який визначить повний склад півфіналістів.

Ліга Сміху

Як завжди вирішувати, хто пройде далі, будуть зіркові тренери: Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Олександр Пікалов, Станіслав Боклан, Олеся Жураківська та Сергій Бабкін. За новою системою правил, проєкт залишить та команда, яка сумарно набере найменшу кількість балів за три конкурси: полотно, музичний конкурс та імпровізацію.

Ліга Сміху

Команди продовжать демонструвати полотно на тему «Знаки зодіаку». Маша Ефросиніна разом з «Дуракам закон не писан» зіграє у мініатюрі, де учениця принесла замість грошей на штори самі штори.

«Я кажу тобі принести 300 гривень на штори, ти приносиш штори. Мені що їх тепер на вікна повісити?» - прокоментувала в образі вчительки Єфросиніна.

У грі з чемпіонами шостого сезону «Ліги Сміху» - команди СМТ, їхня тренерка Олеся Жураківська перетвориться та приборкувачку левів, щоб продемонструвати «смертельний» номер. А от Сергій Бабкін разом з командою «НОС» намагатиметься знайти спільну мову та жартуватиме про те, як близнюки розуміють один одного з півслова.

Ліга Сміху

За незвичний гумор третього чвертьфіналу відповідатиме команда «В активному пошуку», яка відправить свого тренера Володимира Дантеса за пульт звукорежисера вмикати музику.

- Я хочу як Боклан, як Жураківська на сцені виступати, зрозумів? 

- Ти актор? 

- Ні, я музикант. 

- Так сідай, музику вмикай! - ось так конфліктуватиме команда на сцені зі своїм тренером.

Чим усе закінчиться – глядачі зможуть побачити вже завтра о 20:20.

Ліга Сміху

У музичному конкурсі команди проявлятимуть свій гумор та кмітливість у поєднанні з музичним супроводом. Гумористи співатимуть серенаду «по-пацанськи», розкажуть, як з’явились Черепашки Ніндзя, дадуть нове життя популярній мелодії серіалу нульових та продемонструють пісню-історію, як тато вчить сина водити авто.

Фінальним конкурсом для команд стане імпровізація. У третьому чвертьфіналі вона матиме назву «Завмри». За правилами, дві людини починають грати етюд, запропонований ведучими. У будь-який момент може пролунати команда «Завмри», після якої один з учасників етюду змінюється на іншу людину. При цьому гумористична ситуація може повернутись в абсолютно іншу сторону.

До прем’єри третьої гри чвертьфіналу ведучі «Ліги Сміху» Євген Кошовий та ПТП підготували новий кіножарт. Цього разу вони перетворились на героїв фільму «У джазі тільки дівчата» та зіграли легендарну сцену Дафни та Осгуда у авто на новий лад.

Хто з команд поповнить список півфіналістів, а хто відправиться додому – глядачі дізнаються вже завтра о 20:20 на телеканалі 1+1.