Шлях до фіналу: Як боролися за кубок гумористи Ліги Сміху

Телеглядачі згадають талановиті команди, які боролися за кубок в цьому році

Поділитися:

Сьогодні о 20.15. на 1+1 покажуть спеціальний випуск Чемпіонату України з гумору Ліга сміху. Шлях до фіналу, до якого увійшли найсмішніші номера третього сезону. У випуску телеглядачі згадають талановиті команди, які боролися за кубок в цьому році, і заново переживуть разом з ними найемоційніші та найяскравіші моменти виступів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане переможцем Ліги сміху (опитування)

Так, однією з найоригінальніших команд стала «Біблійна збірна», тонкий гумор якої з першого виступу підкорив серця суддів.

«У Лізі сміху сім наставників. Ми не знаємо, збіг це чи ні, але смертних гріхів також сім», - пожартував учасник команди.

Тренер команди Потап дуже гармонійно виглядав на сцені разом з учасниками в рясах.

«Вчора цілий день стояв на вулиці і дивився на небо. Чекав, щоб хмарки розійшлися, і почалися Сімпсони», - жартує відомий репер.

Однією з найбільш неординарних команд в третьому сезоні стали «Мініпанки», які виступають у масках. В одному з номерів вони вирушили на пошуки загубленого міста Атлантида.

«Ми в Залізному порту. Це ще те дно, а значить, Атлантида недалеко», - поділилися учасники на сцені.

Справжнім відкриттям стала команда зі Львова «Загорецька Л.С.», від якої тренер Юрій Горбунов отримав прізвисько «Горбунович». В одному з номерів Юрій вийшов на сцену в епатажному головному уборі у формі чаші з попкорном і спародіював ведучу Світського життя на Катерину Осадчу.

«Іво Бобул, Лілія Сандулесу, Степан Гіга - все це реальні люди, а не назви болгарських цигарок», - процитував ведучу Юрій.

Тренера команди «Крупа» Сергія Сивохо на час замінив Євген Кошовий, який відмінно вжився в роль Шерлока Холмса в одному з номерів і розкрив вбивство прямо на сцені.

Нагадаємо, в третьому Чемпіонаті з гумору взяли участь 14 команд, але до фіналу дійшли лише три з них: «Стоянівка» з Молдови з тренером Ігорем Ласточкіним, «Відпочиваємо разом» з Хмельницького з тренером Олею Поляковою і команда Юрія Горбунова «Загорецька Л.С .» зі Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто потрапив до фіналу Ліги сміху