Супермен Оля Полякова і бетмен Влад Яма боротимуться зі злом у фіналі «Ліги Сміху»

Фінал Ліги Сміху: що чекає на глядачів у новому випуску від 23.11.2018

У заключній грі сезону на команди «Стоянівка» і «Готель 72» чекатимуть три конкурси і два батли.

Поділитися:

Сьогодні о 20:15 глядачі 1+1 побачать фінал четвертого сезону «Ліги Сміху», виробництва студії «Квартал 95» і Drive Production.

У заключній грі сезону опинилися дві команди: «Стоянівка» з тренером Олею Поляковою та «Готель 72» з Владом Ямою. На учасників чекають три обов’язкові конкурси і два батли.

Тренери команд-фіналістів теж гратимуть на сцені, а їхні виступи буде оцінювати п’ятірка суддів: Надя Дорофєєва, Ігор Ласточкін, Стас Боклан, Юрій Ткач і Женя Кошовий.

Фіналісти «Ліги Сміху» покажуть гумористичні номери на тему вічного протистояння котів і собак у тваринному світі. Гумористи із команди «Стоянівка» доведуть, що котам під силу вгамувати навіть розлючений натовп, а тренер Оля Полякова перевтілиться у образ Мурки з однойменної пісні.

В образах песиків постане команда «Готель 72». Влад Яма зіграє роль обуреного собаки й поскаржиться поліції на Стаса Боклана.

Головною героїнею першого музичного батлу стане Руслана Лижичко. Команди будуть вигадувати продовження її пісень.

Другий обов’язковий конкурс є експериментальним. Фіналісти мають показати пародію на команду-суперника. «Готель 72» продемонструють, як Instagram Олі Полякової вплинув на кіноіндустрію у Стоянівці, а друга збірна перетвориться на учасників «Готелю 72», які після гучного святкування виходу в фінал «Ліги Сміху» не можуть загадати, хто вони.

У «кімнаті з нахилом» команди імпровізуватимуть на тему, що для них вигадує Володимир Зеленський. Так, Оля Полякова стане суперменом, а Влад Яма – бетменом.

Фінальним випробуванням буде конкурс із запрошеною зіркою. Частиною команди «Стоянівка» стане Катерина Кухар. Прима-балерина, завітавши на знайомство з батьками хлопця, розкритикує борщ майбутньої тещі. Підтримувати «Готель 72» буде Сергій Сивохо, який вразить глядачів неймовірним голосом Френка Сінатри.

Хто стане переможцем четвертого сезону «Ліги Сміху», «Стоянівка» і Оля Полякова чи «Готель 72» і Влад Яма, — дивіться 23 листопада о 20:15 на «1+1».

Також минулого тижня стартував масштабний всеукраїнський тур кращих команд «Ліги Сміху» по вищих навчальних закладах. Це ювілейний тур, присвячений п'ятиріччю проекту. Нагадаємо, в 2019-м проект «Ліга сміху» відзначить свій перший ювілей.