У новому випуску Ліги сміху Надя Дорофєєва кине виклик Олі Поляковій

Сьогодні о 20.15 глядачі 1+1 побачать продовження четвертої гри Ліги сміху.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 телеглядачі 1+1 побачать продовження четвертої гри Ліги сміху, в якій шість команд представлять своє бачення популярних серіалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва показала фото з відпочинку в Південній Кореї

Так, темою виступу команди Влада Ями «Гостиница 72» стане науково-фантастичний серіал «Секретні матеріали». В одному з номерів тренер Влад Яма перетворився на співака Олега Винника, який втомився від жіночої уваги.

«Я вирішив відпочити від жінок. Прийшов до друга в гості. Вирішили посидіти «по-чоловічому». А він мені каже: «Олеже, заради тебе я більше не Борис Апрель», - поділився співак особистою історією.

Команда «Вінницькі» і Оля Полякова в ефектних костюмах покажуть невідому раніше сцену з саги «Гра престолів», в якій співачка в образі Матері Драконів Дейнеріс виходить заміж за Джона Сноу. Мати нареченої піднесла подарунки молодим зі словами:

«Дарю вам рейтузы алые, чтобы не напали одичалые,

Дарю вам молоко от коровы, чтобы ваши драконы были здоровы».

Конкуренцію Олі Поляковій за звання «першої леді Ліги сміху» складе Надя Дорофєєва, яка разом з командою «Ніколь Кідман» представить номери на тему серіалу «Картковий будинок».

«Раз-два, революция,

и главной в «Лиге смеха» буду я,

Три-четыре, Полякова, прости,

Буду первой леди я, а не ты.

Пять-шесть, будет власть моя,

И в «Лиге» будет вся моя семья», - заспівала Надя Дорофєєва зі своєю командою.

Юрій Ткач і його команда «Ветерани космічних військ» присвятять свої номери серіалу «Доктор Хаус» і покажуть, як правильно копіювати знамениту ходу популярного кіноперсонажа.

Темою виступу команди «Пошло-поехало» стане серіал «Шерлок», а їхньому тренеру Ігорю Ласточкіну доведеться зіграти одразу чотирьох героїв.

«Я буду грати Шерлока Холмса. Тим більше, що Камбербетч - мій улюблений сир», - вирішив один з учасників команди.

Євген Кошовий разом з «Луганською збірною» покаже свій варіант популярної «мильної опери» 90-х «Санта Барбара».

«Гектари лісу знадобилися сценаристам, щоб написати всі серії. Але справжня «Санта Барбара» розгорнулася навколо скандалу Олі Полякової та ЖЕКу після її відео в соціальній мережі», - зробив вступ учасник команди і показав варіант продовження цієї ситуації.

«Полякова говорить, що у неї кухня-студія. Тобто, вона котлети смажить і пісню записує одночасно», - діляться співробітники ЖЕКу.

Яка команда залишить проект, а хто продовжить боротьбу за Кубок сезону, дивіться сьогодні о 20.15 на 1+1. Одразу після випуску, о 22.20, покажуть новий епізод гумористичного шоу Ігри приколів студії «Квартал 95» та «Drive Production».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий зіграє в українській версії «50 відтінків сірого»