Юрій Горбунов стане циганським бароном

Дізнайтеся, які команди потраплять до фіналу Ліги сміху

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 телеглядачі 1+1 побачать другий півфінал третього Чемпіонату України з гумору Ліга сміху. За право виступати у фіналі боротимуться три команди: «Загорецька Л.С.» зі Львова з тренером Юрієм Горбуновим, «Стоянівка» з Молдови з тренером Ігорем Ласточкіним і «Крупа» з Дніпра з тренером Сергієм Сивохо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала свою нову затишну оселю (фото)

Цікаво, що всі три команди, які потрапили до півфіналу, дебютували в Лізі сміху лише в цьому сезоні.

У першому конкурсі команди могли самостійно обрати тему свого виступу. Так, темою номеру команди «Загорецька Л.С.» став «Шерлок Холмс». На сцені учасники розіграли справжній детектив, в якому їхній тренер Юрій Горбунов отримав роль циганського барона.

У другому конкурсі учасники команд вийшли на сцену разом з популярними зірками шоу-бізнесу. Несподівано під час виступу команди «Крупа» соліст групи «Время и Стекло» і суддя проекту Голос. Діти Позитив заявив про початок сольної кар'єри. Співак поділився особливостями роботи з Потапом і навіть презентував кілька авторських хітів.

В одному з номерів разом з командою «Загорецька Л.С.» на сцену вийшла співачка Тіна Кароль. Учасник команди зробив їй пропозицію руки і серця прямо під час виступу. Як відреагує співачка, дивіться вже сьогодні ввечері, в новому випуску Ліги Сміху.

Запрошеною зіркою команди «Стоянівка» стала Леся Нікітюк, яка, за сценарієм, потрапила до молдавського села. У селі Стоянівка серце Лесі спробує підкорити гарячий серцеїд-молдаванин, але чи вдасться йому «приручити» норовливу красуню?

У третьому конкурсі командам доведеться продемонструвати суддям не тільки своє вміння жартувати, але і танцювальні навички.

Які команди потраплять до фіналу третього Чемпіонату України з гумору Ліги сміху, дивіться вже сьогодні о 20.15 на 1+1. Виробництвом проекту займаються студія «Квартал 95» і «Drive Production».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатка Комарова прикувала його до ліжка