Юрій Ткач візьме участь в українському реп-баттлі

Сьогодні о 20.15 в ефірі 1+1 покажуть новий випуск Ліги сміху.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 в ефірі 1+1 покажуть новий випуск четвертого Чемпіонату України з гумору «Ліги сміху» виробництва студії «Квартал 95» і «Drive Production».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва показала фото з відпочинку в Південній Кореї

Виступи команд Влада Ями, Євгена Кошового, Олі Полякової, Юрія Ткача та Ігоря Ласточкіна будуть присвячені різним музичним напрямкам. Нагадаємо, підопічні Наді Дорофєєвої та Стаса Боклана залишили проект на попередніх етапах.

Темою виступу «Луганської збірної» і їхнього тренера Євгена Кошового стане важкий рок. Команда представить пародію на композицію Валерія Кіпєлова «Беспечный ангел», присвячену комунальним службам. Під час одного з номерів Євген Кошовий постане перед глядачам в образі Фредді Мерк’юрі і покаже, як сміються різні народи світу.

Юрій Ткач разом з командою «Стадіон Діброва» свій виступ присвятить стилю реп і на сцені проекту опиниться в центрі збройної вуличної бійки. Також команда покаже, як виглядає український реп-баттл, і продемонструє запальний танець тверк.

Оля Полякова та її команда «Вінницькі» розіграють на сцені «Ліги сміху» справжній вестерн під музику в стилі кантрі. Співачка вийде на сцену в образі Однозубої Поллі в спокусливій сукні і без зубів.

«Можу показати вам фокус і зловити зубами кулю. Правда 31 раз мені це не вдалося», - сказала співачка.

Музичним стилем команди Ігоря Ласточкіна «Пошло-поехало» стане реггі.

«Нарешті я виступлю в розслабленому стилі, і це буде доречно», - пожартував учасник команди.

В одному з номерів команда покаже випуск «ТСН» в стилі реггі, довівши, що будь-які новини під ритми цього музичного напрямку стають позитивними. Їхній тренер Ігор Ласточкін продемонструє, з якими проблемами стикаються власники електрокарів через брак станцій для підзарядки, а також постане в образі краба Себастьяна з мультфільму «Русалонька».

«Знаєте, чому я такий веселий? Пост закінчується! У мене тільки вчора під час вечері під французьке шампанське сім братів полягло», - поділився Ігор Ласточкін в образі краба.

Команда Влада Ями «Воробушек» під час виступу перенесе глядачів на далеку планету, де сенс життя - безперервний танець в стилі диско, а замість сонця там світить диско-куля. Родзинкою їхнього виступу стануть оригінальний сценарій, а також яскраві костюми і запальні танці під хіти 80-х.

Новий випуск Ліги сміху дивіться сьогодні о 20.15 на 1+1, а одразу після нього, о 22.20, покажуть новий епізод шоу «Ігри приколів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску Ліги сміху Надя Дорофєєва кине виклик Олі Поляковій