«Дуже реалістичний»: у соцмережах обговорюють перші серії нового серіалу Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням
Лікарка за покликанням: відгуки та де дивитись новий український серіал

Лікарка за покликанням: відгуки глядачів та де дивитись новий український серіал

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна в понеділок, 14 жовтня, відбулася прем'єра надихаючої та драматичної історії Лікарка за покликанням, в якій головні ролі виконали відомі українські актори, подружжя Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков.

За сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення зі своїм колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім'ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Однак, уже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 і стає рятівною фортецею для багатьох маленьких і дорослих пацієнтів. Попри власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, нестачу ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм і невтомно рятують життя.

Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії. Нова історія на 1+1 Україна присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом були залучені фахівці з НДСЛ Охматдит, а неймовірна історія цієї лікарні в перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дитинство у Фастові, спільні зйомки із чоловіком та виховання двох дітей: що відомо про зірку нового серіалу Лікарка за покликанням Вікторію Литвиненко

Лікарка за покликанням: де і коли дивитися

Новий український серіал Лікарка за покликанням транслюється з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Серіал також можна подивитись онлайн - перегляд серій уже доступний на платформі кіно і телебачення Київстар ТБ.

Лікарка за покликанням: відгуки

У соцмережах глядачі активно обговорюють перші серії Лікарки за покликанням і діляться враженнями від перегляду. Зокрема, глядачі відзначають реалістичність і блискучий акторський склад серіалу.

«Дуже сподобався і затягнув! Дякую. Актори всі мої улюблені», «Класний серіал», «Знову пережила перший день війни, до мурах», «Після Жіночого лікаря цей серіал теж непоганий, я чекала на нього відтоді, як почали показувати рекламу. Як на мене, трохи важкий морально, але вже чекаю на нові серії, дивлюся із задоволенням», «Мені дуже сподобався», «Дуже цікавий і реалістичний серіал, переживаю всі події разом із героями. Захоплююче та інтригуюче! Щоправда, я б уже вбила Аліну», «Підібрали хороший акторський склад. Стрельніков так круто грає гуляку... а Печериця просто любов. Сподобався серіал», «Супер серіал! », - пишуть у Мережі.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Серіали та фільми на 1+1 Україна (@serialy1plus1)

Після прем'єри про головні меседжі Лікарки за покликанням в Instagram також висловилася Наталя Яковлєва, продюсерка продакшену Банк ідей, який займався виробництвом серіалу на замовлення каналу 1+1 Україна. Вона підкреслила, що для неї цей серіал «не стільки про любов і зраду, навіть не про війну, а про той шок і настрій перших днів... про ЄДНІСТЬ».

«Хочеться нагадати нам всім про нас, про те, що ми пережили, як втримались, завдяки єдності, взаємодопомозі і справжнім, цивільним та військовим героям. Всі знають, що надихалися ми реальним вчинком лікарів НДСЛ Охматдит, які 50 днів, не покидаючи території лікарні, виконували роботу за себе і за колег, та приймали перших поранених дітей. Готувалися до оборони, надавали укриття і допомогу всім, хто її потребував, а 08.07.2024 вже вдруге за цю війну показали нам всім приклад мужності і відданості професії. Ну і символічно в День УПА, не зважаючи на всі види знищення, які переживає наш народ - ми продовжуємо жити в Україні, створюємо і споживаємо сучасний‼️ український‼️ контент, фіксуємо свій час і його героїв для історії», - зазначила вона.

Дивіться серіал Лікарка за покликання з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія, від якої неможливо відірватися: кадри зі зйомок нового серіалу Лікарка за покликанням, заснованого на історії життя Охматдиту у перші дні повномасштабного вторгнення

Новини по темі