Історія, від якої неможливо відірватися: кадри зі зйомок нового серіалу Лікарка за покликанням, заснованого на історії життя Охматдиту у перші дні повномасштабного вторгнення

Лікарка за покликанням
Лікарка за покликанням: фото зі зйомок із головними зірками серіалу

Лікарка за покликанням виходить на 1+1 Україна: дивіться кадри зі зйомок нового серіалу, який обіцяє стати головним хітом українського телебачення

Поділитися:

Вже наступного понеділка, 14 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна виходить надихаюча і драматична історія Лікарка за покликанням.

Новий український серіал, головні ролі в якому виконало відоме українське подружжя - Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков, заснований на історії життя Охматдиту в перші дні повномасштабного вторгнення.

За сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення зі своїм колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім'ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Однак, уже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 і стає рятівною фортецею для багатьох маленьких і дорослих пацієнтів.

Не дивлячись на власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, нестачу ліків і внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм і невтомно рятують життя. Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дитинство у Фастові, спільні зйомки з чоловіком і виховання двох дітей: що відомо про зірку нового серіалу Лікар за покликанням Вікторію Литвиненко

Нова історія на 1+1 Україна присвячена професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом були залучені фахівці з НДСЛ Охматдит, а неймовірна історія цієї лікарні в перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

Напередодні довгоочікуваної прем'єри серіалу Лікарка за покликанням, який, на думку перших глядачів і лікарів Охматдиту, стане хітом українського телебачення, публікуємо ексклюзивні кадри зі зйомок. На них можна побачити виконавців головних ролей - Вікторію Литвиненко та Сергія Стрельнікова, Олександра Печерицю, Анну Саліванчук, Івана Жилюка, Наталю Кобізьку та інших відомих українських акторів.

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Лікарка за покликанням

Нагадаємо, спецпоказ серіалу Лікарка за покликанням відбувся 16 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі. Лікарі Охматдиту стали першими, хто побачив новий серіал. Під час спецпоказу творці серіалу поділилися, що зйомки частково відбувалися в зруйнованому корпусі лікарні, куди влучила російська ракета 8 липня.

Не пропустіть прем'єру серіалу Лікарка за покликанням 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми іноді дуже емоційні»: зірки серіалу Лікарка за покликанням Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков знялися в романтичній фотосесії та розповіли про весілля, сварки та виховання дітей

Новини по темі