ТОП-5 healthy-трендів на 2024 рік

Люди задля життя
Як зміцнити здоров'я: 5 healthy-трендів на 2024 рік

Як зміцнити імунітет: 5 трендових методів на 2024 рік.

Поділитися:

Телеканал “1+1 Україна” та Schonen у масштабному партнерському проєкті Люди задля життярозповідають про героїв нашого часу, які часто залишаються за кадром. Ви дізнаєтеся більше про професіоналів своєї справи — лікарів, які рятують життя українців у складні часи, а також про інноваційні методи у медицині та сфері здоров’я. Цього разу ми ділимося трендами з підтримки здоров’я на 2024 рік.

Хочете стати частиною проєкту "Люди задля життя" від телеканалу “1+1 Україна” та компанії Schonen? Заповніть анкету за посиланням.

Schonen — це інновації для здоров‘я нації. Schonen – швейцарська торгова марка, бренд інноваційних засобів для здоров’я, що об’єднує продукти, які відповідають найвищим стандартам якості. Ми прагнемо в Європу, — але Європа вже давно у нас у швейцарській якості Schonen.

Здоровий спосіб життя стає все більш популярним у всьому світі. Люди все більше усвідомлюють важливість правильного харчування, фізичної активності та турботи про психічне здоров'я. Цей тренд продовжуватиме посилюватися й у 2024 році.

Ось ТОП healthy-трендів, які будуть актуальними в новому році:

Збалансоване харчування

У 2024 році акцент буде зроблено на збалансованому харчуванні, яке передбачає споживання різноманітних продуктів у помірних кількостях. Люди повинні усвідомлювати, що не існує єдиної дієти, яка підходить усім. Кожен має знайти свій власний підхід до здорового харчування, який буде відповідати його індивідуальним потребам. Для цього обов’язково варто проконсультуватися з лікарем.

Здоров'я

Фізична активність

Фраза “у здоровому тілі – здоровий дух” існує не просто так. Фізична активність є одним із найважливіших аспектів підтримки фізичного та психологічного здоров’я. У 2024 році рекомендується приділяти більше часу регулярним фізичним навантаженням. Люди мають прагнути бути активними щодня, навіть якщо це буде просто пів години ходьби.

Турбота про психічне здоров'я

Психічне здоров'я є не менш важливим, ніж фізичне здоров'я. У 2024 році люди будуть все більше усвідомлювати важливість турботи про свій ментальний стан. Шукайте способи знизити стрес, поліпшити емоційний стан і підвищити рівень самоповаги. Не нехтуйте допомогою спеціалістів, якщо відчуваєте себе погано.

Баланс між роботою та відпочинком

Часто люди навіть не усвідомлюють, наскільки перевтома впливає на їхнє самопочуття. У новому році спеціалісти рекомендують навчитися підтримувати баланс між професійною діяльністю та відпочинком. Для здорового функціонування організму людина повинна висипатися, відволікатися від рутинних справ. Наприклад, якщо ваша робота активна, то відпочинок має бути пасивним: читання книги, релаксуючий масаж, розслабляюча ванна тощо. Якщо ж робота сидяча, то це мають бути прогулянки, походи, подорожі. 

Поради для здоров'я

Профілактика захворювань

У 2024 році профілактика захворювань стане одним із найважливіших трендів у сфері здорового способу життя. Краще запобігти хворобі, ніж її лікувати. Шукайте способи зміцнити свій імунітет і зменшити ризик розвитку хронічних захворювань, таких як серцево-судинні захворювання, рак та діабет. Для цього варто не забувати про щорічний огляд у сімейного лікаря. Навіть якщо ви не відчуваєте себе погано, слід регулярно перевіряти стан здоров’я свого організму.

Як зміцнити імунітет

Більше про те, як турбуватися про себе та близьких, дізнавайтеся у проєкті “Люди задля життя” від телеканалу “1+1 Україна” та Schonen.

Новини по темі