«Справа – труба»: у новій серії «Мандруй Україною» з Дмитром Комаровим» ведучий стрибне з висоти 120 метрів

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
У новій серії Мандруй Україною з Дмитром Комаровим ведучий стрибне з висоти 120 метрів

Дмитро Комаров покаже, де в Україні шукати справжній екстрим, та знайде в лісі на Харківщині український «адронний колайдер».

Поділитися:

У неділю, 21 листопада, о 17:30 глядачі телеканалу 1+1 побачать новий випуск «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Телеведучий вирушить на пошуки прихованих туристичних скарбів України і відкриє нетипові локації та заняття, які вразять навіть найвибагливіших мандрівників. А напередодні випуску Дмитро Комаров завітав у гості «Сніданку з 1+1» та розповів, чим дивуватимуть його тревел-шоу. Телеведучий приніс у студію трубку індійців ваорані для срільби, яку привіз з експедиції в Еквадорі, та під час ефіру продемонстрував як нею користуються племена. А для шанувальників тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро підготував сюрприз - амулет із зубом крокодила, який розіграють у соцмережах «Сніданку».

У новому випуску «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»  автор проєкту покаже локацію на Рівненщині, яка абсолютно заслужено входить у перелік найромантичніших місць не лише України, а й усієї планети – тунель кохання.  Існує безліч легенд, як і чому з’явилося це місце, але справжню історію  під грифом «таємно» телеведучий-мандрівник ексклюзивно розповість у новому випуску, а ще знайде та покаже те, що ви ніколи не побачите на фото туристів в Інстаграм .

«За 40 хвилин від Рівного громадським транспортом можна потрапити у справжню казку. Це -просто неймовірно красиве місце, яке має побачити хоч раз в житті кожен. Крони дерев, доторкаючись одне одного утворюють безкінечний тунель, у кінці якого ми бачимо світло, - заінтригував Дмитро Комаров.

У Запоріжжя Дмитро Комаров вирушить, аби на собі випробувати одну з найекстремальніших розваг в Україні -  роупджампінг. Телеведучий зістрибне з закинутої теплотруби висотою  120-метрів, це – висота 40-поверхового житлового будинку.

Комаров фото

 «Нарешті я дістався до цього атракціону. Я дуже багато про це місце читав і давно мріяв здійснити цей стрибок і нарешті я випробую свої нерви на міцність. Справи – труба, друзі», – сказав Дмитро.

У випуску глядачі дізнаються, чим відрізняється  роупджампінг від банджждампінгу. А досвідчені інструктори та водночас рекордсмени світового рівня  пояснять, як правильно підготуватися  до  цієї суперекстемальної розваги, та з урахуванням вимог техніки безпеки зістрибнути з вершини  славетної запорізької труби.

А на Харківщині Дмитро Комаров знайде  український «адронний колайдер». Мало хто знає, що на відміну від європейських прототипів, український «колайдер» знаходиться просто посеред лісу, а неозброєним оком тут можна побачити рух заряджених частинок, але мова йде не про атоми… 

Комаров фото

«Те, що ви побачите вас надзвичайно вразить» , – заінтригував  автор проєкту.

Кого знайшов у харківському лісі телеведучий-мандрівник, дивіться вже 21 листопада. Не пропустіть новий випуск «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» вже цієї неділі о 17:30  на 1+1.

Новини по темі