«Загадкова людина з видатним розумом»: шоураннер серіалу Метод Булла пояснив, у чому феномен головного героя і чи справді його клієнти завжди невинні

Метод Булла
16:00
Метод Булла: факти про загадковий характер Джейсона Булла і чому він захищає навіть винних клієнтів
Getty Images

Метод Булла: розкриваємо факти про головного героя, його загадковий характер і чому він захищає навіть винних клієнтів

Поділитися:

З понеділка по четвер о 16:00 та 22:00 телеканал 1+1 Україна показує серіал Метод Булла з американським актором Майклом Уезерлі у головній ролі.

У центрі історії – харизматичний доктор Джейсон Булл, засновник престижної фірми судового консалтингу. Разом зі своєю командою блискучих фахівців він береться за найскладніші справи, використовуючи нестандартні методи та глибоке розуміння людської психології.

Булл - загадковий персонаж з сильним характером, здатний розібрати людину по крихтах. Докладніше про те, яким хотіли створити Булла і яким він в результаті вийшов на екрані, розповів шоураннер і виконавчий продюсер серіалу Марк Гоффман. Він пролив світло на приховані риси характеру головного героя, якого назвав людиною з видатним розумом, але при цьому потайливою та травмованою. Згадуємо, що Марк Гоффман говорив про Джейсона Булла.

Метод Булла
Актори серіалу Метод Булла з шоураннером Марком Гоффманом та виконавчим продюсером, доктором Філом Макгроуроу / Getty Images

Про самого персонажа

«Ми хотіли зберегти легкість та життєрадісність персонажа. Він вміє спостерігати за людською поведінкою і точно вловити емоційні потреби клієнта, і всіх присяжних, і судді, і звинувачення, і точно з'ясувати, як допомогти сформувати присяжних, щоб ваги правосуддя могли бути схильні до правильного напрямку. Ми витратили багато часу на вивчення того, як показати на екрані людину, яка може керувати своєю поведінкою саме так, як цього вимагає ситуація. Якщо йому потрібно бути лідером, то він може. Якщо йому потрібно сидіти склавши руки, вписуватися в обстановку і спостерігати, він також може. Якщо йому потрібно провернути аферу, то він може. Це справді дивовижний, багатогранний талант як для актора, так і для персонажа».

Про Джейсона Булла, як людину

«Джейсон Булл – дуже загадкова людина. Мені це дуже подобається. При цьому він сам дуже травмований. І досить потайливий. Його насправді не турбують гроші. Він береться за справи, які найбільше інтригують його, не обов'язково ті, які зроблять його багатим. Потрібно бути людиною із сильним характером, щоб жити так. У нього три докторські ступені та справді видатний розум. Він кумедний, харизматичний. Він також грайливий і привабливий, і за межами залу суду ми бачимо його в багатьох справді кумедних ситуаціях з жінками та у відносинах».

Метод Булла

Про невинність його клієнтів

«Дуже часто це люди, які невинні, але є також люди, які просто потрапили до дуже поганої ситуації. Наприклад, є людина, яка потрапила до автокатастрофи, і тепер її звинувачують у ненавмисному вбивстві. Ми намагаємося знайти справи, які не такі прості. Є справи, які мають нюанси та справді цікаві повороти. Ми дійсно поринаємо в людську психіку та поведінку, створюємо унікальних персонажів, за якими ми можемо спостерігати та розуміти».

Про те, чи завжди Булл виграє

«Є серія, в якій ми вирушаємо в маленьке містечко в Техасі, єдине місце, де він колись програвав справу. Загалом він вибирає свої власні справи, що дуже здорово, тому він може сам вирішити, кого він представлятиме і чому».

Метод Булла

Про реалістичність методів та технологій, показаних у серіалі

«Для нас украй важлива справжність. Ми хочемо, щоб серіал відчувався реалістичним. Ми провели багато досліджень і під час роботи над серіалом ми мали двох юристів у штаті, які проводили для нас юридичні консультації. Ми також мали інших юридичних консультантів. Ми дійсно витратили багато часу, щоб переконатися, що сюжетні лінії справжні та виглядають реалістично. Тим не менш, ми хочемо, щоб у серіалі були показані найновіші, найсучасніші інструменти для поведінкової науки».

Раніше ми розповідали, що відомо про головного героя серіалу Метод Булл і чи справді він існує в реальному житті.

Дивитися серіал Метод Булла у зручний час: з понеділка по четвер о 16:00 та 22:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був двічі одружений і зустрічався з Джесікою Альбою: як зараз виглядає і що відомо про особисте життя Майкла Уезерлі, який виконав головну роль у серіалі Метод Булла

Новини по темі