Метод Булла: про що серіал та чому його варто подивитись

Метод Булла
16:00
Метод Булла: скільки серій та де його можна подивитися

Метод Булла: скільки серій у серіалі та в чому його особливість

Поділитися:

Серіал Метод Булла транслюють з понеділка по четвер о 16:00 та о 22:00 на 1+1 Україна. Зібрали цікаві факти про проєкт, чим він особливий та яку кількість серій налічує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народився у сім'ї мільйонера і був продавцем взуття: 6 цікавих фактів про зірку серіалу Метод Булла Майкла Везерлі

Про що серіал Метод Булла

У центрі історії – харизматичний доктор Джейсон Булл, засновник престижної фірми судового консалтингу. Разом зі своєю командою блискучих фахівців він береться за найскладніші справи, використовуючи нестандартні методи та глибоке розуміння людської психології. Булл не боїться йти на ризик і застосовувати будь-які тактики, щоб здобути перемогу для своїх клієнтів. Його проникливий розум і глибоке знання людської поведінки роблять його неперевершеним стратегом у судовому залі.

Цікаво, що серіал Метод Булла заснований на реальному житті доктора Філіпа Макгроу, який був психологом та консультантом із судових процесів. Він допомагав адвокатам та обвинуваченим в аналізі поведінки суддів, журі та свідків. Філіп навіть брав участь у зйомках деяких епізодів серіалу. Втім, за його словами, серіал "не є автобіографією, а скоріше був натхненний його роботою".

Скільки серій у серіалі Метод Булла

Метод Булла складається з 6 сезонів, які налічують загалом 125 серій. Середня тривалість епізодів – 42 хв. Серіал створено у жанрі драмедія, юридична драма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реальні судові справи та моральні дилеми: чому варто подивитися серіал Метод Булла

Серіал Метод Булла: актори

Головні ролі у серіалі виконали Майкл Везерлі, Фредді Родрігес, Женева Карр, Крістофер Джексон, Джеймі Лі Кіршнер, Аннабель Атанасіо, Маккензі Міхан, Яр Мартінес.

Де дивитись серіал Метод Булла

На телеканалі 1+1 Україна можна подивитися серіал Метод Булла з понеділка по четвер о 16:00 та о 22:00.

Новини по темі