«Якісний, веселий, проникливий»: що кажуть глядачі з різних країн світу про серіал Метод Булла і чому його варто подивитися

Метод Булла
16:00
Метод Булла: відгуки про серіал і чому його варто подивитися
1+1 Україна

Метод Булла: відгуки про серіал і чому його варто подивитися

Поділитися:

Телеканал 1+1 Україна показує серіал Метод Булла з американським актором Майклом Уезерлі у головній ролі.

У центрі історії – харизматичний доктор Джейсон Булл, засновник престижної фірми судового консалтингу. Разом зі своєю командою блискучих фахівців він береться за найскладніші справи, використовуючи нестандартні методи та глибоке розуміння людської психології.

У цьому матеріалі ми зібрали відгуки глядачів з різних країн світу, опубліковані на сайті IMDb, які дозволять краще зрозуміти про що серіал Метод Булла і чому його варто подивитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народився у сім'ї мільйонера і був продавцем взуття: 6 цікавих фактів про зірку серіалу Метод Булла Майкла Везерлі

«Допоможе вам розслабитися після довгого дня»

  • «Якщо ви втомилися від концептуальних драм і серіалів, які вимагають занадто багато часу на перегляд у вашому і без того щільному графіку, то Метод Булла - це, безумовно, легка, освіжаюча пропозиція, яка допоможе вам розслабитися після довгого дня».

«Це неперевершений серіал»

  • «Цікаво, що деякі глядачі у своїх відгуках про серіал говорять про справжню науку, одночасно спостерігаючи за вигаданим шоу про вигаданих людей, події та історії. Якщо вони хочуть побачити справжню науку, їм варто відкрити книгу. Це неперевершений серіал про вигадану драму та вигаданий суд. Це чудовий спосіб провести 45 хвилин, забувши про справжні проблеми свого життя і трохи попрактикуватись в ескапізмі. Це хороший серіал, і його варто подивитися».

«Метод Булла – якісно знятий серіал»

  • «Мені, як шанувальнику кримінальних драм та командних головоломок на кшталт Доктора Хауса, подобається дивитися Метод Булла. Психологічний аспект серіалу - це те, чого, як на мене, так не вистачає на телебаченні загалом. Метод Булла – якісно знятий серіал, і я безперечно продовжу його дивитися!».

«Мені сподобалося»

  • «Я зазвичай не фанат такого роду серіалів, але я подивився і мені сподобалося. Кілька серій мене зворушили, а значить, я дивитимуся серіал доти, поки він продовжуватиме викликати в мені певні емоції. Сюжет зазвичай включає якусь несправедливість, тому ми переживаємо і з цікавістю спостерігаємо за тим, що ж станеться. Між акторами є хімія, чудовий кастинг».

«Розважальний. Захоплюючий»

  • «Розважальний. Захоплюючий. Добре написаний. Сюжет мені подобається. Я даю цьому серіалу 8 із 10. І головний актор Майкл Уезерлі, який грає доктора Булла, справді чудовий. Містер Уезерлі робить доктора Булла трохи самовпевненою, але все одно дуже приємною людиною».

Метод Булла

«Веселий, проникливий, драматичний серіал»

  • «Мені сподобалося, що продюсери, сценаристи та актори серіалу Метод Булла використовували процесуальне право як спосіб привнести розуміння в різні складні людські ситуації, чи то робота, чи сім'я. Я був радий знайти якісний, веселий, проникливий, драматичний, реалістично-сентиментальний серіал».

«Змушує вас почуватися добре і думати про мораль та людяність»

  • «Метод Булла не відображає цинічної, жорстокої атмосфери, яку ми зазвичай отримуємо від серіалів 2010-х років. За своїм духом він відноситься до початку нульових або до кінця 90-х. І він має, як свої сильні сторони, так і свої слабкості. Сильні сторони - ідеалізм, дружба, романтика і оптимізм, що зігріває душу. А слабкі сторони - досить прості вирішення складних проблем. Це сучасний вибух з минулого, але такий, який змушує вас почуватися добре і думати про мораль та людяність».

Дивитися серіал Метод Булла у зручний час: з понеділка по четвер о 16:00 та 22:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Відображення найкращого і найгіршого в нас»: що говорив актор Майкл Уезерлі про свого персонажа доктора Булла в серіалі Метод Булла

Новини по темі