"Міняю жінку": як неординарна музикантка-нудистка потрапила у сувору родину

Міняю жінку
Як творча українка потрапила у дисципліновану родину (Міняю жінку)
Freepik

Чим закінчиться перебування музикантки-нудистки у новій родині: "Міняю жінку"

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” глядачі можуть переглянути улюблене реаліті-шоу Міняю жінку. У 4 випуску 5 сезону відбувся насичений обмін родин із Києва та Чернівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як караїмка потрапила у побутове пекло

У Чернівцях проживає родина Марини та Юрія. Вони мають двох дітей: Юліанну та Вікторію. Пара описує себе як "дружна любляча сім'я". Марина та Юрій закохалися з першого погляду, і вже 5 років разом. Жінка працює у страховій компанії, є цілеспрямованою та запальною особистістю. Тато гарно виховує дітей, є чемпіоном із низки єдиноборств та рятувальником. Юліанна дзюдо спокійна дівчинка. Марина та Юрій вважають, що вони однаково головні в сім'ї. Та не все ідеально: жінка бере участь у проєкті, щоб показати чоловікові — вона найкраща, а також перевірити міцність власних стосунків.

Київська сім'я складається з Жанни, Євгена та їх діток Альберта та Меланії. Вони називають себе "сучасною прогресивною сім'єю". І справді, родинні порядки киян можуть здатися неординарними багатьом. У них немає чіткого розпорядку дня, тато безробітний, дітям нічого не забороняють, а ходити вдома оголеними всім сімейством — звичайна практика. Жінка-музикантка — лідерка сім'ї. Пара не завжди може порозумітися, а тому Жанна хоче, щоб проєкт навчив Євгена заробляти гроші та більше цінувати власну дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У студії токшоу “Говорить вся країна” експерти розібралися, чому німецькі соціальні служби вилучають з сімей українських дітей

У цьому обміні участь візьмуть кардинально різні сім'ї, зіткнуться цінності індивідуальності та сурової дисципліни. Для обох родин це стане цінним досвідом, який допоможе переусвідомити власний світогляд.

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”. Переглянути повний випуск також можна на офіційному сайті 1+1.

Новини по темі