Міняю жінку: Нагодувати курей індонезійці допомогла маленька дівчинка

Міняю жінку
09:30
Будні

У восьмому випуску Міняю жінку маленька донечка допомогла індонезійській моделі справитися з господарством.

Поділитися:

У восьмому випуску Міняю жінку-11 відбувся чи не найбільш екзотичний обмін дружинами. Українка Ольга вирушила в Індонезію на острів Балі, а індонезійська модель Рена на тиждень стала справжньою господинею.

Перший день для індонезійки Рени виявився справжньою каторгою: вона мусила поратися, доглядати за маленькою донечкою та тримати під контролем велике господарство.

Нова матуся з Індонезії ніяк не могла зрозуміти, чим варто готувати курей. Вона ледь витримувала запах свиней і не могла дати раду господарству. 

На допомогу індонезійці прийшла маленька донечка Ольги Богдана, яка нагодувала птицю.

Як не дивно, мені дуже допомогла Богдана. Вона така маленька, а вже знає як поратися по господарству. Добре, що хоч хтось знає, як це робити, - зізналася Рена.

Рена спробувала один день прожити як Ольга, але каже, що це неймовірно важко. Дівчина навіть не уявляє, як можна справлятися з таким обсягом роботи.

Тим часом на Балі українська господиня вперше в житті побувала у фітнес-залі. Спочатку Ользі не вдавалося освоїти екзотичний танець зумбу, але цілеспрямована українка не здалася.

Ользі пощастило потрапити на Балі саме в той час, коли туди з'їжджаються усі бажаючі зайнятися серфінгом. Невідступна господиня також спробувала себе в цьому виді спорту.

Коли я побачив, як Ольга стає на дошку і як у неї виходить, її бажання та блиск в очах, я зрозумів, що вона ніколи не здається, - захоплено розповів прийомний чоловік Святослав. 

Обмін дружинами на тиждень навчив українську господиню доглядати за собою та виділяти час на свої потреби. Індонезійська модель Рена пізнала щастя сімейного життя та турботу прийомного чоловіка. Дивіться міжнаціональне документальне реаліті-шоу Міняю жінку-11 щосереди о 22:00 на каналі 1+1.

Новини по темі