«Міняю жінку»: Львів’янка танцюватиме східні танці новому татові

Міняю жінку
09:30
Будні

А мама із Дніпра виступатиме в кабаре.

Поділитися:

Сьогодні, 26 листопада о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу на телеглядачів чекає цікавий обмін. Перша родина проживає в Дніпрі. Мама Ірина — майстер манікюру-педикюру, працює «днями й ночами», аби заробити більше грошей для родини, придбати власну оселю та відкрити салон. Тато Стас дуже часто змінює місце роботи, але так і не знайшов себе, тому виховує дітей. У родини є двоє дітей – донька Софія і син Єгор. Пара познайомилася кілька років тому в інтернеті. Вже після другої зустрічі Стас зробив Ірі пропозицію. Сім’я вирішила взяти участь в проекті, аби змінити своє буденне життя. Мама готова до нових вражень і сподівається, що тато нарешті владнає проблеми з фінансами у родині та знайде себе..

Друга родина мешкає у Львові. Мама Юля – артистка балету і танцівниця. Тато Дмитро — працює на манежі й намагається підробляти за кордоном, роблячи ремонти. У родини є дві маленькі доньки — Альона та Марина. Пара познайомилася, коли директор цирку запропонувала Юлі стати асистенткою Дмитра. Після п'яти років стосунків вони створили родину. 

Перший день обміну виявися цікавим для жінок, адже вони ознайомилися з побутом і новою оселею. Ірина здивувалася, що її тимчасовий чоловік набагато старший за неї. Але ще більше дівчину збентежело, що голова родини так мало проводить часу зі своєю родиною і працює за межами України. Після знайомства, чоловік влаштував мамі екскурсію містом і показав їй справжнє циркове життя, запросивши на виставу. Другого дня Ірина спробувала перевтілитися в образ артистки. Після короткого тренування, вона разом із Дмитром взяла участь у виставі кабаре.

Мама зі Львову при першому знайомстві вразила нового чоловіка... танцем живота. Тато був неабияк здивований, тому відразу вирішив похвалитися друзям і познайомити їх з тимчасовою дружиною. Юля та Стас пішли до закладу, де голова родини, як пізніше стало відомо, витратив чималу суму на вечірку. Чоловік так розслабився, що почав залицятися до Юлі. Проте нова мама відразу дала зрозуміти, що його дружині це може потім не сподобатися.  

Під час зміни правил обидві жінки додали декілька побажань до життя родин. Ірина вирішила навчити Дмитра заробляти стабільно гроші, проводити більше часу з дружиною і змінити свій стиль на молодіжний. Юля ж побажала тимчасовому чоловікові взяти на себе обов’язки голови родини і, можливо, задуматися про переїзд до іншого міста, аби його життя знову стало щасливим, як колись.

Як закінчився обмін, і чи змінилося життя сімей після проекту – дізнайся вже сьогодні. Вмикай о 22:45 телеканал 1+1 та дивись улюблене реаліті-шоу «Міняю жінку»!

 

Новини по темі