“Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: як українка потрапила в родину із сімома дітьми
Фото: Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про українку, яка намагалася допомогти жертві булінгу на "1+1 Україна".

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете подивитися популярне реаліті-шоу “Міняю жінку”. Цього разу мамами обмінялися родини з села Першотравневе (Полтавська область) та село Тернова (Харківська область). Героїні Ольга та Ірина є прикладом працьовитих та сильних жінок, проте родинні умови в них кардинально різні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як одеситка врятує родину від розлучення 

Ольга — мама-вихователь в дитячому будинку сімейного типу, і зараз з ними проживає 7 дітей. За весь час вони з чоловіком Володимиром виховали 13 дітей і вже навіть мають двох онуків. Ольга дуже любить дітей і запевняє, що заради них готова на все. Жінка також працює художнім керівником в сільському клубі, завідувачем якого є її чоловік. Родина має немале господарство: чимало кролів, курей та аж 26 свиней. Ольга та Володимир — це пара, що співпрацює та допомагає один одному.

Родина Ірини є іншою, без великого господарства та гамірного дому. Жінка працює головним бухгалтером великої транспортної компанії, а її чоловік Олександр — рок-музикант та музикант за запрошенням харківських ресторанів. Вони виховують одинадцятирічного Серафима. Для Ірини це другий шлюб, а знайшла вона майбутнього чоловіка через шлюбну агенцію. У цій родині поважають особисті кордони та намагаються уникати конфліктів. Свої проблеми теж є: жінці не подобається, що син приділяє їй замало уваги через захоплення комп’ютерними іграми. Серафим був жертвою булінгу, і жінка винить себе за незмогу захистити сина. Ірина вважає свою самостійність та незалежність можливою причиною деяких негараздів, адже вона хоче бути більш ніжною та жіночною. 

Для обох жінок проєкт — це шанс навчитися чогось нового, переосмислити власні сімейні цінності та дізнатися про досвід інших людей. Та чи будуть такі зміни на краще?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.


 

Новини по темі