“Міняю жінку”: як українка поставила на місце агресивного чоловіка

Міняю жінку
Як амбіційна українка потрапила в родину чоловіка-тирана — Міняю жінку

Дивіться випуск “Міняю жінку” про обмін кардинально різних родин із Херсона та Київщини.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку”. У цьому випуску мамами обмінялися дві кардинально різні родини з Київщини та Херсону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка приборкувала безвідповідального чоловіка 

У Погребах, що на Київщині, живе родина Ірини, Романа та їх двоє дітей. Ірина за освітою менеджерка, проте зараз є домогосподаркою. Її хобі — фотографія. На перший погляд, ця родина має все: достаток, хороший будинок. Проте стосунки батьків далекі від ідеалу: Роман не приймає думку мами та критикує її, постійно намагається контролювати. Вони мало часу разом проводять, живуть як сусіди в окремих кімнатах. Від постійних сварок страждають діти. Участь в проєкті потрібна цій родині аби навчити тата цінувати маму та дослуховуватися до неї

У родині з Херсону атмосфера зовсім інша. Мама Наталя працює стилістом в перукарні, харизматична та яскрава жінка. Чоловік Геннадій — суднобудівник, любить дружину та слухає її. Проте є проблема: стосунки з 20-річним сином у мами не найкращі. Наталя сподівається, що нова мама зможе знайти підхід до сина та зробити його відкритішим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міняю жінку»: як мама тренерка намагалася вжитися з татом грубіяном

Дві жінки беруть участь у проєкті для порятунку власних родин, проте чи знайдуть вони спільну мову? Дивіться випуск:

Новини по темі