«Міняю жінку»: Які випробування вагітна дружина підготувала для нового чоловіка

Міняю жінку
09:30
Будні
«Міняю жінку»: Які випробування вагітна дружина підготувала для нового чоловіка | 1+1
Фото: Freepik

Забаганки вагітної жінки – закон!

Поділитися:

Сьогодні, 15 жовтня о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу в обміні візьмуть участь зовсім різні за стилем життя та побутом родини. Перша сім’я – успішні підприємці з Дніпра. 34-річна мама Тетяна – бізнес-вумен, 33-річний тато Сергій – підприємець. Пара чекає на поповнення та виховує 14-річну доньку Олену від попереднього шлюбу мами. Жінка познайомилася з майбутнім чоловіком у Facebook. Якось Сергій звернувся з питанням по роботі. Тетяна, яка мала досвід у подібній справі, запропонувала допомогти. Після консультації чоловік ще довго намагався привернути увагу нової знайомої, але вона була неприступна. У решті-решт, його спроби закінчилися щасливим шлюбом. Сім’я не хоче змінювати в собі жодного пункту. На їхню думку, якщо до них потрапить людина, яка загубилася в житті, то своїм прикладом вони спробують їй допомогти віднайти щастя.

Друга родина проживає в Кривому Розі. Молода родина – 26-річна мама Альона, 29-річний тато Максим та маленька донечка Єва. Пара зовсім нещодавно поборола важку хворобу Максима, тому коштів у них залишилося замало. Аби хоча б якось покращити свій фінансовий стан, Альона, не дивлячись на офіційну декретну відпуску, влаштувалася на роботу касиром у супермаркет. Максим, який працює менеджером із закупівель, у той час сидить вдома з дитиною. Родина хотіла б змінити своє життя, відкинути побутове та буденне.

Перший день обміну здивував кожну з жінок по-своєму. Тетяна не очікувала, що вона потрапить до квартири, де є маленька донька. Новий тато ж був шокований, що його названа дружина носить під серцем дитину. Максим злякався забаганок і капризів від вагітної жінки. У свою чергу, Альона була шокована, що вона житиме, ніби в казці. Саме такою вона уявляла собі нову родину і була безмежно рада тому, що її очікування справдилися.

Альона одразу взялася за роль керівниці компанії. Дівчина не знала, як вести справи, тому, вирішивши, що вона начальник і може покластися на своїх підлеглих, почала задавати питання по задачах, щотрохи збентежило колег. Співробітниці не охоче відповідали, бо на їхню думку, – це все повинен знати кожен керівник. А пізніше сувора дівчина розказувала новій доньці, як потрібно вчитися в школі.

Вагітна Тетяна натомість не стримувала своїх бажань і майже одразу почала натякати новому чоловікові на свої забаганки. Максимові це не дуже сподобалося. Однак тато таки поспішив шукати манго взимку. Не дивлячись на це, жінка намагалася зробити все, аби Максим нарешті вийшов із звичної зони комфорту.

Під час зміни правил жінки вирішили внести корективи в життя кожної з родин. Тетяна запропонувала Максиму забути про свою хворобу і почати жити з думкою про те, що треба заробляти більше грошей. Жінка вважає, що у Максима просто немає такого бажання. Альона за час проживання з новою родиною склала свою думку про їхнє життя, тому вона висловила побажання, аби Сергій відкрився як чоловік, а донька Олена зрозуміла, що бізнес бізнесом, а школа – головне.

Як закінчився обмін і що з нових правил сподобалося родинам, а що ні, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

А поки чекаєш, переглянь анонс нового випуску:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі