«Міняю жінку»: однією з героїнь нового випуску стане українська «рабиня Ізаура»

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку другий випуск 14 сезон
1plus1.ua

Киянка, оточена коханням і увагою, та мешканка Черкащини, яку експлуатує чоловік. Чим закінчиться такий обмін, дивіться сьогодні на 1+1.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі «1+1» побачать другий випуск нового сезону «Міняю жінку». В обміні візьмуть участь героїні з абсолютно різними жіночими долями: киянка, оточена коханням і увагою, та мешканка Черкащини, яку експлуатує чоловік.

У Києві мешкає сім’я Яременків: мама Жанна, тато Василь і доньки Жанни від першого шлюбу, Олександра й Ванесса. Василь колись закохався у Жанну з першого погляду й залишив номер телефону, сподіваючись, що вона зателефонує. Проте, жінка так і не подзвонила, оскільки була заміжня. Через 10 років він знайшов кохану у соцмережі, побачив, що вона вільна, й вирішив, що більше її не втратить. Ванесса й Олександра майже одразу почати називати Василя татом. Жанна має власний бізнес, займається волонтерством і багато часу приділяє догляду за собою. Василь у минулому був військовим, зараз також має свою справу й займається громадською діяльністю.

Друга родина мешкає в селі Черниші на Черкащині. Тато Ігор, мама Ольга та її донька від першого шлюбу Альона живуть на такому собі українському ранчо. На відміну від сім’ї зі столиці, Альона не називає Ігоря татом, та й чоловік не вважає дівчинку своєю донькою. Родина займається виробництвом крафтового сиру, а власником цього бізнесу є Ігор. Свого часу Ольга прийшла до нього працювати дояркою, а згодом вони почали жити цивільним шлюбом. З ранку й до вечора Ольга доглядає худобу й виготовляє сир, а Ігор продає продукцію на фестивалях. Жінці допомагає 13-річна донька, яка навіть і не знає, що таке справжнє дитинство.

Киянка Жанна, потрапивши до Чернишів, назве Ольгу українською «рабинею Ізаурою» і порівняє її життя з кріпацтвом, адже жінка увесь день працює на чоловіка, боїться спілкуватись із людьми, не має власних грошей і спить в окремій занедбаній кімнаті.  Ольга в Києві вперше відвідає салон краси, буде огорнута турботою тимчасової родини й здолає свої страхи. Сьогодні о 21:45 глядачі «1+1» побачать, чи впораються жінки з усіма завданнями, що підготували для них тимчасові родини, і як цей обмін вплине на їхні долі. 

Нагадаємо, що «Міняю жінку» — це проект-довгожитель, який має найбільшу кількість сезонів серед усіх продуктів телеканалу  — 14.  У кожному випуску нового міжнародного сезону, дві родини обмінюватимуться дружинами. Новим героїням буде нелегко, адже сім’я однієї буде цілком традиційною, а от друга жінка представлятиме родину, що живе за чудернацькими звичаями. За умовами проекту, протягом перших трьох днів героїні живуть за правилами тимчасової сім’ї, а в наступні — диктують свої закони. На сьомий день дві родини зустрічаються, аби поділитись враженнями від такого експерименту.

Дивіться проект «Міняю жінку» сьогодні о 21:45 на «1+1».

Новини по темі