«Тепер ми разом розвиваємо наш бізнес»: учасниця Міняю жінку Анна Лавринюк розповіла, як змінилися їхні стосунки з чоловіком після участі у реаліті

Міняю жінку
Міняю жінку 16 сезон: учасниця Анна Лавринюк розповіла, як змінилися стосунки з чоловіком після реаліті - відео

Учасниця Міняю жінку Анна Лавринюк – про те, чому вирішила взяти участь у реаліті та що змінилося у її стосунках із чоловіком

Поділитися:

Щоп'ятниці о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У новому, 7 випуску сім'ями обмінялися мама у декреті та мама-підприємниця. Глядачі побачили, як дві мами з різними підходами до життя та організації побуту стикаються із незвичними для себе ролями у сім'ї.

Учасниця нового випуску, підприємниця Анна Лавринюк в інтерв'ю сайту 1plus1 поділилася враженнями від набутого досвіду та розповіла, як змінилися їхні стосунки з чоловіком після участі у Міняю жінку.

Чи змінилися ваші стосунки у родині?

У нас стосунки були налагоджені до зйомок, так і залишилися. Зміни відбулися лише в тому, що я звільнила свою помічницю по бізнесу і тепер її обов'язки виконує чоловік, тобто ми тепер разом розвиваємо бізнес. Я займаюсь онлайн пошуком нових клієнтів, продажами, а він консультує, реєструє клієнтів.

Що ви особисто винесли для себе з участі у реаліті-шоу Міняю жінку?

Кардинально нічого не винесла, тому що для мене особисто не було прикладу наслідування в іншій сім'ї.

Як вмовили чоловіка на участь у реаліті?

Мені не треба було вмовляти чоловіка, бо він сам розуміє цінність таких проєктів для зростання та впізнавання нашого особистого бренду.

Чи спілкуєтеся із родиною, з якою обмінялися життями?

З іншою сім'єю ми востаннє бачилися на фінальних зйомках, контактами не обмінювалися, тож не спілкуємось.

Що було найскладнішим під час участі у Міняю жінку?

Найскладнішим був режим зйомок. Так як зйомки дуже обмежені за часом і все відбувається швидко. Для мене Міняю жінку – лайтовий проєкт, мені не було складно.

Дивіться нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це він мене вмовив!»: учасниця Міняю жінку айтівиця Марина розповіла, чому вони з чоловіком вирішили знятися в реаліті та що її найбільше здивувало під час зйомок

Новини по темі