"Міняю жінку": чи зможе проєкт врятувати подружжя від розлучення

Міняю жінку
Міняю жінку: обмін родин із Кіцмань та Прилуки
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин із Кіцмані та Прилук.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 15:50 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 12 епізоді 14 сезону відбувся обмін між Кіцманню та Прилуками.

У буковинському містечку Кіцмань живе родина Наталії, Роберта та їх доньки Вероніки. Самих себе подружжя називає "найкращою сім'єю в Україні", адже вважають свої стосунки майже ідеальними. Вони мають однакові характери, захоплення та навіть стиль. Наталя працює фотографинею, а чоловік її асистує. Через специфіку роботу пара має вільний спільний графік та часто подорожують з донькою. У проєкті "Міняю жінку" Наталія та Роберт хочуть показати іншим, як можна жити у гармонії та злагоді. 

Родина Дмитра, Оксани, а також їх доньки Лізи живе у Прилуках, що на Чернігівщині. Чоловік працює приватним підприємцем, утримує власний бар та кав'ярні, а дружина за фахом перукарка. У шлюбі пара вже понад 10 років. У них часто бувають сварки, а 2 роки тому Оксана та Дмитро навіть були на межі розлучення. Дружина відчуває, що чоловік нею не цікавиться та проявляє увагу до інших жінок. Дмитро ж своєю чергою жаліється, що Оксана не приділяє уваги йому. Вони сподіваються, що проєкт допоможе запобігти кризі у їх стосунках.

Попри схожі обставини, цей обмін матиме чимало перешкод. Чи зможуть герої їх подолати? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі