В Міняю жінку естонська мама вшанує давньоукраїнських богів

Міняю жінку
09:30
Будні

Дізнайтеся, чи поладнають між собою родини різних культур

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі побачать 7 випуск нового сезону реаліті-шоу Міняю жінку, в якому родини будуть змінюватися під впливом різних культур. У новій серії шоу зустрінеться ультрасучасна сім’я з Естонії, яка більшість вільного часу проводить поодинці в гаджетах, та консервативна родина з України, в якій панує культ сімейного затишку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запальна мама з Києва зруйнує спокій та ідилію в новій родині в проекті Міняю жінку

Однією з родин, яка вирішила взяти участь у проекті Міняю жінку та змінити на тиждень свій стиль життя, стала сім’я з міста Кам’янця-Подільського, яка живе за давніми українськими традиціями. У родині Божени та Твердислава панує злагода, мир та взаєморозуміння. Дружина – власниця магазину вишиванок, які сама моделює, а тато – керівник козацької школи. Пара виховує трьох синів: Святослава, Ярослава і Владислава, які вивчають козацьке мистецтво.

«Ми сподіваємось, що цей проект розкриє в нас якісь нові сторони для того, щоб ми вдосконалили наші стосунки. Унікальність проекту для мене в тому, що на стосунки у родині можна поглянути з іншої сторони та свіжим поглядом», - пояснює Божена.

Ще однією парою, яка за правилами проекту на тиждень вирішила обмінятися дружинами, стала сучасна родина з півдня Естонії, з містечка Тарту. Дружина Анат, уродженка Баку, та її чоловік Олександр, який народився в Кишеневі, вважають себе «громадянами світу». Познайомилися вони в Ізраїлі на заняттях з танців. Тривалий період їхня родина переживала тяжкі часи та мала фінансові проблеми, але з часом вони здолали ці труднощі, і сьогодні Олександр – успішний IT-спеціаліст, а його дружина – приватний підприємець, яка працює по всій Європі. У цій родині панує демократія, вони вільні від стереотипів та упереджених суджень, що дозволяє їм виховувати у  повній свободі дітей - доньку Ілаїт та сина Еяля.

«Я не впевнена, що наша родина ідеальна. Я сподіваюсь, що людина, яка приїде на тиждень в мій дім, зможе відкрити мені очі на певні проблеми, які я вже не помічаю, а вони заважають нашій родині розвиватись», - відзначає Анат.

У новій родині Анат навіть буде брати участь в давньоукраїнському обряді вшанування предків та спробує свої сили у приготуванні борщу під пильним керівництвом сина Святослава, а в Естонії мама Божена буде намагатись згуртувати родину та принести традицій та сімейного затишку.  Олександру навіть доведеться навчитись рубити дрова, щоб випробувати подарунок нової мами  - сокиру.

Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тато в декреті покаже майстер-клас українським матусям

Новини по темі