«Міняю жінку»: Нова мама вчитиме тата заробляти гроші

Міняю жінку
09:30
Будні
Нова мама навчить тата заробляти гроші у свіжому випуску «Міняю жінку»
Фото: freepik.com

Дивись улюблене шоу вже сьогодні на 1+1.

Поділитися:

Сьогодні, 17 вересня, о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців «Міняю жінку».

Цього разу в обміні візьмуть участь дві дуже схожі родини. Дружня і любляча сім’я з Миколаєва: мама Анастасія – тренер із сучасної хореографії, займається домогосподарством, тато Віталій – фрілансер та блогер. У пари є маленька донька Вероніка. Мама з татом познайомилися в клубі, де Віталій працював діджеєм, а Настя піджейкою. Сім’я вирішила взяти участь у проекті заради розваги, аби трохи пожити в іншій родині.

Інша родина – тато Павло, який працює водієм таксі, мама Доріана, успішна блогерка, та їхня маленька донька Кароліна – живуть у Запоріжжі. Голова родини – мама. Вона хоче, аби її чоловік нарешті взяв на себе відповідальність за фінансовий стан родини і почав заробляти більше грошей. Але Павло поки що не знайшов себе, тому таксує і намагається віднайти своє справжнє покликання. Мама Доріана вирішила піти в проект, аби тато нарешті зрозумів своє призначення і став головою родини.

У перший же день обміну мама з Миколаєва вирішила пожартувати над новим татом, аби той думав, що вона жінка-вамп, яка крім ресторанів та клубів нічим більше не цікавиться. І жарт був досить переконливим. Доріана, в свою чергу, пробувала в новій родині приміряти на себе образ акторки, знімаючись у відеоблогах нового тата, та навчитися справлятися з обов’язками мами-домогосподарки, починаючи свій день з ранніх підйомів. Пізніше, на зміні правил, Дорі все-таки внесла корективи в нову родину. Дівчина вирішила перекласти всі обов’язки мами на тата та змусити його влаштувати їй вечір відпочинку та розваг.

До чого призведе зміна правил у нових родинах та як вони вплинуть на членів сім’ї, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на 1+1. Проект виходить в ефірі каналу щовівторка.

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, і дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для тебе час. 

Новини по темі