Проект Міняю жінку зіграє вирішальну роль у стосунках учасників нового випуску

Міняю жінку
09:30
Будні

«Диктатура» чоловіка з одного подружжя проти гармонійного поєднання сімейних обов'язків та роботи в іншому.

Поділитися:

Сьогодні о 20:15 глядачі телеканалу 1+1 побачать новий випуск реаліті Міняю жінку, в якому дружинами обміняється родина, у якій панує «диктатура» чоловіка, та подружжя, яке навчилось гармонійно поєднувати сімейні обов’язки та професійну діяльність.

У місті Люботин на Харківщині мешкають тато Павло, мама Марина і троє їхніх діток. Павло має власний бізнес і займається громадською діяльністю. Саме він відповідає за фінансовий добробут у сім’ї. Марина працює фітнес-тренером і щаслива від того, що може займатись тим, від чого отримує задоволення. Подружжя разом виховує дітей, тільки мама більше уваги приділяє дівчатам, а тато — хлопчику.

Інша родина живе у Вінниці. Мама Марія — педагог, а тато Володимир — офіційно безробітній. Періодами він підпрацьовує тамадою чи будівельником, але більше відпочиває, аргументуючи це тим, що має гіпертонічну хворобу. Мама доглядає за трьома дітьми, забезпечує їх шкільним приладдям, одягом, ліками, дещо може витратити на себе. Жінка скаржиться, що їй важко фінансово забезпечувати всю родину і терпіти цькування Володимира.

Марина звикла, що в усьому може покластись на чоловіка, тож їй буде важко змиритись зі зверхністю і бездіяльністю Володимира. Марія ж зізнається, що у тимчасовій родині вона нарешті змогла відпочити душею. Які висновки зроблять учасники реаліті та чи зможуть Володимир і Марія зберегти шлюб, дивіться сьогодні о 20:15 у проекті Міняю жінку на 1+1.

Новини по темі