Прогресивний фотограф вчитиме «гламурну фіфу» життю в новій серії «Міняю жінку»

Міняю жінку
09:30
Будні
Прогресивний фотограф вчитиме «гламурну фіфу» життю в новій серії «Міняю жінку»
Фото: Freepik

Дивись новий випуск реаліті-шоу сьогодні о 22:45 на 1+1.

Поділитися:

Сьогодні, 24 вересня, о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14-го сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу в обміні візьмуть участь дві абсолютно різні родини. Перша – молода сім’я фотографів з Кіцманя із сучасними поглядами на життя. Мама Наталка має доньку Вероніку від попереднього шлюбу, а з другим чоловіком Робертом вже понад рік разом. Вони назвали себе «найдосконалішою сім’єю України», а чи так це насправді – ти переконаєшся вже сьогодні.

Інша родина з Прилук перебуває на межі розлучення. За 10 років шлюбу в голови родини, приватного підприємця Дмитра, та його дружини, стиліста-перукаря Оксани, виникли непорозуміння. З донькою Лізою батьки майже не проводять вільний час. Тож пара вирішила взяти участь у проекті, щоб врятувати свої стосунки.

У перший же день обміну мама з Прилук не сподобалася новому чоловіку. Роберт назвав Оксану «гламурною фіфою» і до кінця обміну намагався переконати її змінити своє життя і знайти цікавішу роботу, аби лишався час на відпочинок і сім’ю.

Наталка теж вирішила навчити нову родину жити інакше. Під час зміни правил вона вдалася до радикальних дій і одразу ж «наклала вето» на звичку тата й доньки постійно користуватися ґаджетами. До чого призведе ця авантюра та як нові родини уживатимуться одне з одним, дивись уже сьогодні о 22:45 у реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

Нагадаємо, проект транслюється в ефірі каналу щосереди. Також його можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час.

Новини по темі