У реаліті «Міняю жінку» покажуть, як перевиховати ревнивого чоловіка

Міняю жінку
09:30
Будні

Сьогодні о 22.00 на «1+1» телеглядачі побачать новий випуск «Міняю жінку».

Поділитися:

У другому випуску проекту «Міняю жінку» на тиждень обміняються дружинами родини з української столиці гумору і розваг Одеси та невеликого провінційного містечка в Запорізькій області під назвою Пологи.

Одесити Вікторія та Євген звикли все робити разом і навіть мають спільне хобі - пара захоплюється їздою на мотоциклі. Подружжя береже своє сімейне вогнище, довіряє один одному та підтримує в складних ситуаціях. Пара виховує сина Микиту.

Вікторія працює дитячим фотографом, а Євген - представник рідкісної для чоловіків професії - майстер манікюру. Проте, на зйомках Вікторії її чоловік - незамінний помічник, який розуміє її з півслова. «Я - майстер спорту з підкидання суконь, а з роздування волосся - тричі чемпіон України», - жартує Євген, описуючи свою роботу асистентом дружини.

Пара зважилася взяти участь у проекті, щоб отримати нові враження, але навіть не уявляла, які наслідки спровокує обмін. За умовами проекту «Міняю жінку», Вікторії доведеться провести тиждень в родині з кардинально протилежними поглядами на життя і стосунки подружжя.

Так, на цей час вона стане господинею будинку медсестри Софії та електрика Юрія, в той час як Софія вирушить до Одеси.

Вдома у жителів Пологів панує зовсім інша атмосфера. Стосунки Софії та Юрія втратили «іскру кохання», а відсутність взаєморозуміння призвели до постійних сварок. Ревнивий і недовірливий чоловік вже не раз піднімав руку на свою кохану, звинувачуючи її у зрадах. Юрій стверджує, що мріє про домашній затишок, проте намагається досягти цього, використовуючи силу. Молода Софія хотіла б повернути колишні почуття, але не може протистояти впертому характеру Юрія. Пара виховує двох дочок - Машу й Аріну.

Чи зможе Вікторія перевиховати «нового» ревнивого чоловіка, навчити його ніжному ставленню до жінок і знайти рецепт порятунку його родини? Чи захоче Софія повертатися до свого чоловіка після тижня, проведеного в турботливій родині одеситів?

Нагадаємо, в новому дванадцятому сезоні реаліті «Міняю жінку» родинам учасників доведеться пройти випробування на міцність, а на телеглядачів чекають відверті інтерв'ю і несподівані зізнання героїв.

Чи врятує обмін родину на межі краху, дивіться у другому випуску реаліті «Міняю жінку» сьогодні о 22.00 на «1+1».

Нагадаємо, триває кастинг на наступні сезони проекту «Міняю жінку». Родини, які прагнуть отримати новий досвід та шанс покращити власні стосунки, можуть заповнити анкету на сайті.

Новини по темі