«У такі тяжкі часи нам не завадить трошки позитиву» — головні актори «Моя улюблена Страшко» запросили дивитися серіал на ТЕТ

Головні актори «Моя улюблена Страшко» запросили дивитися серіал на ТЕТ

Глядачі проживуть складнощі та радощі разом з соромʼязливою Настею, яка своєю наполегливістю та вірою в себе прокладатиме шлях до омріяного життя, у серіалі «Моя улюблена Страшко» на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

З 26 вересня о 19:00 телеканал ТЕТ показуватиме серіал «Моя улюблена Страшко», який полюбився у всьому світі. Головні актори серіалу запросили глядачів дивитися неймовірну історію Насті та розповіли про своїх героїв.

Зірки згадали улюблений серіал, як той, що обовʼязково підійме настрій, навіть у такі тяжкі часи:

 «У такі тяжкі часи нам не завадить трошки позитиву, такого серіалу про віру в себе, про перемогу над обставинами, про дружбу, про любов», — зазначив Олександр Соколов, виконавець ролі керівника Макса.

Зараз дуже важливо підтримувати бойовий дух і оптимізм, тому, на думку акторів, серіал «Моя улюблена Страшко» в ефірі ТЕТ стане острівцем спокою та найкращим способом провести час:

«Чудовий, прекрасний, душевний, щирий, незабутній серіал “Моя улюблена Страшко”», — описала серіал Ірина Поплавська та запросила дивитися його на ТЕТ.

Героїню Яніну Гордієнко, наречену Макса, зіграла Дарʼя Баріхашвілі. Виконавиця ролі дуже любить свою героїню та з усією повагою описує її розумною, чесною, люблячою. Протягом усього серіалу на її героїню чекає дуже багато випробувань.

За сюжетом, головна героїня Настя влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії. У новому для себе світі вона намагається побороти свою соромʼязливість та досягнути успіху. Розум, працьовитість та старанність Насті допоможуть їй повірити в себе та впоратися зі всіма перепонами на шляху.

Серіал є українською адаптацією колумбійської теленовели Yo soy Betty, la fea, який був включений у Книгу рекордів Гіннеса у 2010 році як найуспішніша теленовела в історії. Український серіал уже сильно полюбився глядачам ТЕТ, та телеканал отримав незліченну кількість запитів на нього у соціальних мережах — ТЕТ завжди хоче дарувати усмішки та підтримувати українців, тому радуватиме глядачів серіалом «Моя улюблена Страшко» в ефірі!

Нагадуємо, що телеканали ТЕТ і 1+1 обʼєднують програмні сили: відтепер глядачі зможуть дивитися найбільші шоу країни та найулюбленіші серіали на одному майданчику.

Згадайте культову історію та улюблених героїв — дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з 26 вересня з понеділка по четвер о 19:00. Світло завжди перемагає морок!