Катерина Осадча розповіла, як не стати мішенню для бодішеймерів

Суддя Модель XL розповіла, як можна протистояти бодішеймінгу.

Поділитися:

Телеведуча Катя Осадча з власного досвіду знає тонкощі роботи у модельному бізнесі, адже працювала в ньому з 14 років. У проекті Модель XL вона вже встигла зарекомендувати себе як вимоглива суддя. В інтерв'ю 1plus1.ua Катерина розповіла, що забезпечує успіх моделей plus-size та як не стати мішенню для бодішеймерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus-size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

Катерино, виявилося, що ви – доволі сувора суддя. Яких саме дівчат уявляли побачити у проекті?

Модельний бізнес – дуже суворий бізнес. Тож від самого початку проекту я хотіла, щоб його учасницями стали дівчата, які знають, що потрібно працювати над собою, які справді хочуть бути моделями. Не хотілося, щоб це були ті, хто сприймав би проект за розвагу. Тому мої запитання, моє критичне ставлення – усе для того, щоб зрозуміти, які дівчата справді зможуть працювати в модельному бізнесі.

Ми хочемо, що у нашій країні з’явилися моделі plus-size. Їх немає. Є тільки дівчата, які іноді знімаються для брендів. Але це непрофесійні моделі. Я вважаю, що ті, хто потрапили до 10-ки, можуть і будуть працювати моделями в Україні та, сподіваюся, за її межами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала, якою була у 14 років

Що ви, як досвідчена модель, радите дівчатам, які роблять перші кроки в цій професії?

Я знаю, що об’єднує класичний модельний бізнес і модельний бізнес plus-size – це прагнення досягнути висот у цій кар’єрі та прагнення постійно вдосконалювати себе. Моє завдання на проекті Модель XL – пояснити дівчатам, що їм потрібно вміти, який вигляд вони повинні мати. Дівчатам із пишними формами потрібно займатися спортом, дотримуватися певної дієти. Модель XL – не про те, що можна їсти тістечка зранку до вечора. Модель plus-size мусить мати фігуру пісочного годинника.

Всесвітньо відомі моделі plus-size займаються спортом чи не більше ніж, стандартні моделі.

У наш час спостерігається наступна тенденція: жінка має доглядати за собою, має бути красивою, але в тому тілі, в якому вона є. Не буває некрасивих жінок. Є ті, які приділяють собі недостатньо уваги. Потрібно вміти вдало обрати свій гардероб, вдало подавати себе. І, звісно, потрібно себе полюбити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча розповіла про найважче випробування з модельного минулого

Катерино, що порадите жінкам, які ставали жертвами бодішеймінгу?

Із розвитком соціальних мереж набуло поступу зверхнє, іноді навіть образливе ставлення до жінок із пишними формами. Бодішеймінг – це бич нашого часу. Однак дівчата худорляві можуть бути не такими красивими, як пишнотілі, які вміють підкреслити свою вроду. Головне, щоб жінка почувалася органічно у своїй вазі. Бодішеймінг квітне завдяки людям, яких він зачіпає. А людину це може не зачепити, тільки якщо вона впевнена в собі.

Не пропустіть новий сезон Модель XL цієї осені на 1+1. На учасниць проекту чекають нові випробування!