Відома у світі модель plus size знялася для українського глянцю

Модель XL: Тетяна Мацкевич знялася у стильній фотосесії для L'Officiel Online

Суддя проекту «Модель XL» Тетяна Мацкевич розповіла, як в Україні ставляться до дівчат із пишними формами.

Поділитися:

Латвійська модель plus-size з українським корінням і член журі проекту «Модель XLУперше на подіум Ukrainian Fashion Week вийшли моделі plus-size» на «1+1» Тетяна Мацкевич знялася в осінній фотосесії для L'Officiel Online.

На фото Тетяна позує в пальто «оверсайз» і брюках пісочних відтінків, а бездоганний стильний образ доповнюють ботильйони з леопардовим принтом і великі золотисті сережки. Вбрання моделі вдало підкреслює її жіночні форми, а погляд випромінює впевненість та сміливість.

В ексклюзивному інтерв'ю Тетяна розповіла про те, як навчитися любити своє тіло, про ставлення до дівчат з формами в Україні та про те, як насправді складається кар'єра у жінок з немодельною фігурою.

Так, відома модель зазначила, що в Україні суспільство ще не позбулося стереотипів щодо стандартів краси:

Мода на плюс-сайз починає потихеньку заходити до нас, хоча в Європі це вже норма. Проблема в тому, що у нас нестандартна фігура все ще вважається винятком. Повні люди відчувають цей тиск.

Варто зазначити, що Тетяна активно підтримує рух «бодіпозитиву» і допомагає дівчатам із пишними формами набути впевненості в собі. В інтерв'ю вона поділилася секретом, як полюбити своє тіло.

Я добре себе почуваю, тому що вмію самовиражатися навіть завдяки одягу. Я працюю зі своїм тілом, зі своєю зовнішністю, тому я доглянута і красива.

Повну версію інтерв'ю читайте на сайті L'Officiel Online.

Нагадаємо, проект «Модель XL», який створений за німецьким форматом «Curvy Supermodel», покликаний не тільки розширити сучасне поняття краси, але і допомогти простим жінкам стати впевненішими в собі, позбутися комплексів, стереотипів і полюбити своє тіло таким, яке воно є . У проекті 10 дівчат розміру plus size виконуватимуть різні завдання і будуть боротися з власними комплексами під наглядом суворого і професійного журі, своїм прикладом доводячи, що природна краса - це не тільки здоров'я, а й привабливість, жіночність та сексуальність. Членами журі проекту стали модель plus-size Тетяна Мацкевич, дизайнер Андре Тан, хореограф і суддя «Танці з зірками» Влад Яма та ведуча Катерина Осадча.

Прем'єра проекту на «1 +1» відбудеться цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 пишних красунь, які змінили світові уявлення про моду