«У мене було передчуття, що перемога вислизне з моїх рук», – Наталка Петрик

Переможниця Модель XL Наталка Петрик - інтерв'ю 1+1
1plus1.ua

Переможниця Модель XL – про смак перемоги, моменти сорому та б’юті-секрети в інтерв'ю 1plus1.ua.

Поділитися:

Надскладні випробування, не завжди солодкі коментарі від суддів та жорстка конкуренція… Подарунком, який чекав учасницю другого сезону Модель XL Наталку Петрик у кінці цього непростого шляху, стала перемога у революційному шоу. 

Наталко, які емоції сповнювали тебе, коли дізналася про перемогу в Модель XL?

Останні секунди інтриги здавалися вічністю. І з одного боку, хотіла чим швидше почути ім'я переможця, а з іншого – було дуже лячно і хотілось ще відтягнути цей момент (усміхається).

Скажу чесно, в день фіналу в мене було передчуття, що перемога вислизне з моїх рук, і я була готова до всіх варіантів перебігу подій. Але, коли Андре Тан озвучив моє ім'я і полетіло конфеті, зазвучали оплески, дівчата вибігли мене обнімати, я кілька хвилин не могла усвідомити, що ж відбулось. Ніколи не бачила, щоб батьки настільки щиро раділи. Заради такого моменту варто було переборювати всі труднощі, які були впродовж проекту. Це неможливо було з чимось порівняти, такі емоції бувають кілька разів у житті, і спогад про цей фінальний вечір ще надовго даватиме мені натхнення.

Чи змінив проект твоє життя?

Він передусім змінив мене, а це найголовніший фактор, який потрібен для глобальних змін. А ще, на проекті сталось те, чого я найменше очікувала у шоу, – це дружба.

Які твої б’юті-секрети? 

Звісно що під час такої кількості зйомок, де щоразу застосовуються професійний грим, укладки, потрібно більше зусиль докладати в догляді за собою. Тривалий час я була для свого волосся та шкіри маленьким садистом і лінувалась, але тепер в мене є прості, але ефективні правила, яких дотримуюся:

- зранку ложечка лляного масла (обов’язково спробуйте, ефект не забариться).

- оскільки вода у великих містах не найкращої якості, після вмивання я обов'язково протираю обличчя очищенню водою.

- гімнастика для обличчя.

- і якщо є вільна хвилина вдома, коли читаю книгу чи готую, завжди наношу маску на обличчя.

Щодо спорту, то після проекту я почала відвідувати басейн, з друзями, щоб не було спокуси прогуляти заняття.

Які висновки ти зробила після того, як подивилася на себе в проекті збоку?

Скажу чесно, місцями мені буває соромно за свою поведінку або за випробування, де я не виклалася на всі 100%. Хоча дуже тішусь, що до кінця проекту я все ж таки змогла виправити ситуацію по всіх фронтах. Саме завдяки порадам експертів відбулися ці позитивні зміни (усміхається).

Якби була можливість перемотати «плівку» назад, що би ти змінила як учасниця Модель XL?

Попри те, що є дуже багато моментів, де б я хотіла себе краще проявити, я б не змінювала нічого. Всі конкурси були для того, щоб ми мали змогу отримати новий досвід і трансформувати його в знання, які б могли показати в фіналі. Експерти нас не порівнювали, вони дивилися на ріст на проекті і перспективність кожної з нас, тому головним завданням було не бути кращим за конкуренток, а бути кращою за себе вчорашню. Головне – вміти після кожної помилки чути зауваження і виправлятись.