Понад 2000 жінок та чоловіків взяли участь у кастингу Модель XL

Понад 2000 жінок та чоловіків взяли участь у кастингу на проект Модель XL

1+1 покаже Модель XL у новому телесезоні.

Поділитися:

Минулої суботи відбувся відкритий кастинг на другий сезон революційного реаліті Модель XL на 1+1, яке поклало початок модельному бізнесу плюс сайз в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети ідеального купальника для дівчини plus size від Тетяни Мацкевич

У 12 павільйоні ВДНГ вишикувалася черга з кількох сотень красунь з пишними формами, які мріють зламати застарілі стандарти краси та стати учасницями нового сезону реаліті. Ще півтори тисячі заповнити анкети на сайті телеканалу завчасно. Серед дівчат були й ті, що не змогли потрапити до проекту минулого року, і вирішили випробувати вдачу вдруге. Так, у кастингу вдруге взяли участь Наталя Бойченко з Харкова, яка увійшла до ТОП-10 учасниць першого сезону і залишила проект, та Вікторія Яні, яка подавала анкету і минулого року. 

Серед жінок, які вирішили взяти участь у кастингу та розпочати модельну кар’єру, були представниці різних професій: чемпіонка України з бойових мистецтв, акторка цирку, метальниця молоту, інстаграм-блогер, військова, науковець, хоровий диригент, бібліотекар, біолог, співробітниця митниці, акушер, майстер із тату, тренер із баскетболу, картограф та інші.

Цікаво, що цьогоріч на кастинг завітали навіть кілька чоловіків-моделей, які також прагнуть розширити сучасні уявлення про красу та довести, що в українському модельному бізнесі настав час звільнитись від надуманих стандартів та упереджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

Загалом у кастингу на другий сезон проекту взяло участь близько 2300 жінок та чоловіків із різних куточків Україні та навіть інших країн: Іспанії, Ізраїлю, Польщі, Канади, Молдови, Чехії, Грузії, Білорусі та Казахстану.

Нагадаємо, переможницею першого сезону реаліті Модель XL стала молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк, яка прикрасила обкладинку відомого глянцю Cosmopolitan та стала обличчям колекції Андре Тана «A.Tan+».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана