Секрети ідеального купальника для дівчини plus size від Тетяни Мацкевич

Суддя шоу Модель XL розповіла, які купальники пасують жінкам з пишними формами.

Поділитися:

Купальний сезон - у самому розпалі. І найголовніше у цей період - обрати новий стильний купальник. Пишнотілі красуні часто соромляться своїх форм і намагаються якомога більше прикрити тіло на пляжах. Відома модель plus-size, суддя шоу Модель XL Тетяна Мацкевич розвіює міфи та переживання жінок і радить найпопулярніші фасони та кольори купальників літа 2018. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

ФАСОН

Жінки plus-size часто бояться роздільних купальників, однак Тетяна Мацкевич готова розвіяти міф про те, що такий фасон їм не личить. 

Потрібно підбирати пляжне вбрання так, щоб воно сіло ідеально. Роздільні купальники можуть зробити вашу фігуру стрункішою. 

Ось декілька правил:

1. Якщо у вас великі груди, віддавайте перевагу моделям з кісточками або push up. Також підійдуть фасони бюстгальтера із широкими бретельками. 

2. Що стосується трусиків, обирайте моделі із завищеною талією, яка прикриє недоліки живота. 

3. Модель бікіні підходить усім, в кого немає животика. 

4. Купальні шорти будуть мати гарний вигляд на типі фігури груша або пісочний годинник, тобто у тих красунь, які мають чітко виражену талію. 

5. Одягайте пляжні накидки і парео. Вони не тільки багатофункціональні, але й дуже стильні. 

6. Ще одна чудова альтернатива - купальники з У-подібним вирізом. Вони витягують силует, а головне - підкреслюють одну з найбільших переваг жінок з пишними формами - груди.

КОЛЬОРИ

Тетяна Мацкевич радить красуням з пишними формами звертати особливу увагу на колір або принт купальника, адже саме він відіграє ключову роль у завершенні пляжного образу. 

1. Уникайте неонових відтінків. Вони чудово підкреслюють фігуру, проте дуже швидко вигоряють на сонці і перетворюються у вицвілі кольори.

2. Надавайте перевагу класиці - білі та чорні купальники. У білому купальнику ваша шкіра буде рівною та гладкою, а чорний зможе елегантно підкреслити всі вигини вашого тіла. 

3. Що стосується принту, доречною буде вертикальна смужка та поєднання двох кольорів. Принт вертикальна смужка виграшний не тільки тому, що є трендом нового літнього сезону, а й тим, що він добре видовжує образ, робить вас стрункішою та вищою.

Обирайте також двокольорні моделі суцільного купальнику, центр та боки якого мають різні відтінки. 

4. Купальники із поясом створять грайливий та романтичний пляжний образ, додадуть вам кокетливості й жіночності, підкресливши лінію талії та стегон. 

ІДЕАЛЬНЕ ПЛЯЖНЕ СЕЛФІ 

Для того щоб зробити ідеальне пляжне селфі, потрібно знати декілька прийомів. Тетяна Мацкевич розповіла, як потрібно стати, аби отримати ідеальне фото: 

1. Залишайте простір між руками і талією. Якщо між руками і талією не буде простору, ваш силует здаватиметься ширшим, а руки - повнішими. 

2. Прогинайте спину. Вирівняйте спину та плечі, покажіть свою шию та підтягнутий живіт. 

3. Якщо хочете сфотографуватися лежачи, лягайте на спину, тоді ваш живіт буде більш підтягнутим. Також можете лягти по діагоналі - такий кут подовжить ваш образ і зробить фігуру стрункішою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана