ТОП-5 табу в одязі для пишних жінок

Андре Тан розповів про табу в одязі для пишних жінок

Дизайнер Андре Тан порадив, від яких речей варто відмовитися красуням plus-size.

Поділитися:

Жінкам plus-size не варто ховати своє тіло за балахонами та невиразними кольорами. Вони цілком можуть мати стильний, привабливий вигляд, вміючи грамотно обирати елементи свого гардеробу. Про які речі «пишним та розкішним» краще забути і що, навпаки, увиразнить їхню красу, спеціально для 1plus1.ua розповів український дизайнер, суддя реаліті Модель XL Андре Тан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана

Табу 1. Виключно тьмяні кольори

«Жінки plus-size часто вдягають одяг білого, чорного або якогось тьмяного кольору. Однак вони не повинні соромитися своєї фігури! Не варто боятися, наприклад, жовтого, фіолетового, рожевого, червоного, смарагдового кольорів».

Фото: @ama.unique

Табу 2. Балахони

«Не розумію жінок, які обирають балахони. Особливо цю річ варто оминати власницям великих грудей, адже балахоном вони додають собі кілограмів 15», – підкреслює Андре Тан.

Натомість жінкам, які мають фігуру пісочного годинника, дизайнер рекомендує вдягати приталені сукні. Власницям О-подібного типу фігури варто придивлятися до напівприталеного одягу та демонструвати ноги.

Фото: @taralynn

Найпоширенішим типом фігури серед жінок плюс-сайз є трикутник. У такому разі потрібно збалансувати силует, обираючи верх із рюшами або воланами в області плечей.

Табу 3. Крупна клітинка та смужка

Пишним жінкам варто бути обережними з крупною клітинкою – хоч цей принт і стане апогеєм сезону осінь-зима 2019 року. Річ у тому, що вона візуально розширюватиме ваш силует. «Клітинка має бути дещо продовгуватою, не крупною та мати тонкі лінії», – наголошує Андре Тан. Це ж стосується і смужок – вони мають бути тонкими та вертикальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок

Фото: @additionelle

Табу 4. Приталені шорти

Жінкам plus-size Андре Тан рекомендує обирати до свого гардеробу кюлоти та широкі, а не приталені, шорти. У них пишні ноги матимуть значно стрункіший вигляд.

Фото: @additionelle

Табу 5. Крихітна сумочка

Варто відмовитися від надто маленьких сумочок. Цей аксесуар має бути пропорційним вашій фігурі та вазі. Пишним жінкам добре пасує середній об’єм .

Фото: @tatjanamackevich

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як бути стильною у будь-якому віці: Три універсальні образи від Андре Тана