Брати Байрактар в “Мосейчук+” розкрили, чи ставилися вимоги до України щодо використання безпілотників на території росії

Мосейчук+
Брати Байрактар розкрили, чи ставилися вимоги до України щодо використання безпілотників на території росії у програмі Мосейчук+

Героями четвертого випуску “Мосейчук+” стали ті, хто у перші дні повномасштабного вторгнення допомогли Україні оборонятись - брати Байрактари.

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 21 липня, о 21:40 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про тих людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми були готові до того, що росіяни вдарять по Каховській ГЕС", — розповів Віталій Кім в проєкті "Мосейчук+"

Героями четвертого випуску стали ті, хто у перші дні повномасштабного вторгнення допомогли Україні оборонятись - брати Байрактари. Саме безпілотні літальні апарати, поставлені в Україну їхньою компанією Baykar, відіграли важливу роль у захисті України від російської бронетехніки та зенітних систем у перші кілька тижнів російського вторгнення. Команда Наталії Мосейчук стала першою іноземною телевізійною групою, якій показали іспити безпілотного винищувача Kızılelma з українським двигуном, який може зробити революцію в авіаційному бою. В інтервʼю ведучій “1+1 Україна” Халук та Сельчук Байрактар розкажуть про те, чому вирішили створювати безпілотні винищувачі та про підтримку України. 

У розмові з братами Байрактарами Наталія Мосейчук зазначила, що іноді партнери озвучували обмеження на використання західного озброєння для ударів по російській території, і поцікавилась, чи були у турецької компанії такі вимоги до української сторони.

“Bayraktar TB2 в даний момент є українською власністю, і тому українські військові та представники владних органів можуть використовувати його як завгодно в цілях власної безпеки. Не може бути й мови про якісь обмеження”, - сказав Халук Байрактар в інтервʼю для Наталії Мосейчук.

Які подарунки з України зберігаються в офісі “Байкар” та про майбутнє БПЛА дивіться вже цієї пʼятниці о 21:40 на телеканалі “1+1 Україна” в новому випуску “Мосейчук+”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дав своїй команді дві години на роздуми: або вони залишаються зі мною, або їдуть", — Віталій Кім у проєкті "Мосейчук+"

Слідкуйте за новинами на сайті та в соцмережах.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі