На “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового проєкту “Мосейчук+”

Мосейчук+
Премʼєра нового проєкту Мосейчук+ на 1+1 Україна

Скоро на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра “Мосейчук+” - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук.

Поділитися:

На глядачів чекають відверті розмови із українцями - людьми, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Це глибокі історії про тих, хто щодня чесно виконує свою роботу, кому знайоме слово відповідальність, хто став фундаментом країни та міцно тримає тил та передову. У розмові із ведучою герої розкажуть, як вони переживають війну та глибоку трансформацію країни, на чому тримаються, які складні рішення доводиться приймати та головне – як бачать майбутнє України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на YouTube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

Ведуча разом з героями програми шукатиме відповіді на питання, які хвилюють всіх українців. "Мосейчук+" - це проєкт про нових героїв, новий світ і нових нас.

“Для мене війна почалася у березні 2014 року з прямого ефіру, у якому капітан ЗСУ вимагав у міністра оборони дати наказ стріляти і захищати Крим. Вона не зупинялася ні на мить за ці 9 років. Рік тому у березні я зрозуміла, що мені не вистачає думок, розмов, дискусій. І я започаткувала YouTube канал Мосейчук. Я зробила 184 інтерв’ю. Мої співрозмовники завжди ті, хто мають експертизу, хто володіє інформацією, хто має позицію, хто може донести думку і підтримати нею людей у війні. - говорить Наталія. - Сьогодні я іду далі. З командою ми почали працювати над телевізійним проєктом, в центрі якого ми - всі, хто готовий засукати рукава і відбудовувати, хто здатен чути іншого, хто наважиться на нові проєкти, хто живе майбутнім, хто відданий інтересам держави і своїх людей, хто ризикував і поклав здоров’я заради інших, хто має бачення і волю створювати, хто торкається сердець і душ. Я хочу показати, скільки таких неймовірних людей, хочу, щоб вони захопили решту своїми цінностями, своїм лідерством. Щоб було менше непорозумінь та розгубленості, натомість більше впевненості у новому шляху. Важливо, щоб однодумці об’єдналися. Важливо, щоб світлі люли знайшлися. «Мосейчук+» - моя нова робота, я вірю, що вона знайде своїх людей”.

Не пропустіть прем'єру нового проєкту "Мосейчук+" на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі