Наталія Мосейчук відвідала незламне місто-герой Харків: дивіться новий випуск "Мосейчук+"

Мосейчук+
П'ятий випуск програми Мосейчук+ про незламний Харків - дивитися на 1+1

Не пропустіть новий випуск програми "Мосейчук+"про незламний Харків.

Поділитися:

4 серпня, у п'ятницю, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна" можна побачити п'ятий випуск програми "Мосейчук+" - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в “Мосейчук+” розповів, як екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін спробував захопити владу в регіоні

У новому випуску ведуча “1+1 Україна” відвідає незламне місто-герой Харків, яке стало символом мужності, відваги та непохитності. На початку повномасштабного вторгнення росія була впевнена, що візьме його одразу, проте захисники міста дали гідну відсіч і вигнали окупантів. У випуску покажуть звалище боєприпасів, які російська армія випустила по Харкову. Наталія Мосейчук поспілкується з начальником Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим та мером міста Ігорем Тереховим. Вони в деталях розкажуть про ту добу, коли екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін, якого зараз підозрюють у держзраді, спробував захопити владу в регіоні.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" на сайті 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук розпитала легендарних братів Байрактарів про підтримку України та виробництво безпілотників

Не пропустіть програму "Мосейчук+" щоп'ятниці о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новини по темі