Як команда «На ножах» врятувала житомирський ресторан із лікарняним інтер’єром (до і після)У минулому випуску програми «На ножах» Ольга Фреймут, Діма Борисов і дизайнери брати Юдіни врятували від краху збитковий ресторан «Котлета» у Житомирі.

Незважаючи на незвичайне меню та неймовірні кулінарні «шедеври», заклад уже давно не відвідували гості. Щоб врятувати ресторан «Котлета» від банкуртсва команда «На ножах» проведела власнику та працівникам закладу майстер-клас.

Так Діма Борисов розповів власнику «Котлети» Андрію, як потрібно заробляти гроші в ресторанній справі. 

Для того, щоб стати успішними, ви повинні чітко розуміти, що ви продаєте, як і навіщо, – переконує Діма Борисов.

Дмитро Борисов також поділився основами ведення успішного бізнесу, так званою концепцією маркентингу.

 1. Продукт.

Ви повинні точно вибрати, який товар або послугу ви будете надаватимете.

2.  Місце.

Залежно від того, де знаходиться ваш ресторан і який у ньому інтер’єр, можна коригувати своє бізнес-спрямування, – каже Діма Борисов.

3. Ціна.

Перед тим, як виставляти ціни, варто задуматися над тим, чи зможуть ваші гості за це заплатити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов розкрив секрет, як формуються ціни в ресторанах

4. Люди.

Від команди закладу залежить те, чи повертатимуться до вас гості та чи рекомендуватимуть вони вас своїм друзям.

5. Просування.

За словами Діми Борисова, треба постійно просувати й рекламувати свій бізнес.

Нагадаємо, що нещодавно команда «На ножах» витягла ресторан із боргової ями.