Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паски

Експерт реаліті «На ножах-2» Діма Борисов розповів, у чому секрет смачної паски.

Поділитися:

Кращий ресторатор України та експерт проекту «На ножах-2» на «1+1» Діма Борисов розповів, як відзначає Великдень, і поділився фірмовим рецептом пасок.

Великдень - це велике сімейне свято, на яке ми намагаємося зібратися трьома поколіннями - мої батьки і батьки Олени, наші дітки. Якщо щастить з погодою, то накриваємо великий стіл на вулиці, і звичайно, смачно їмо. Смажимо м'ясо, рибу на грилі, влаштовуємо «бої» крашанками. – каже Діма.

Ресторатор зізнався, що пече паски за старовинним рецептом своєї бабусі. У цьому йому допомагають діти.

Пам'ятаю, як бабуся вставала о 6 ранку, щоб спекти паски. Вона їх випікала у формах, які робили з консервних банок. Рецепт бабусі я відновив по пам'яті. Він дуже схожий на італійську паску «Пандоро» на дріжджовому опарному тісті з родзинками. Головний секрет - вибрати правильні дріжджі. Вони обов'язково повинні бути живими, а не сухими. Тоді виходить пишна паска, яка довго стоїть і не сохне. Пекти паски мені зазвичай допомагають дітки. – розповідає Діма Борисов.

Нагадаємо, в кожному випуску реаліті «На ножах» Діма Борисов і ведуча Ольга Фреймут рятують ресторани від краху, а їхнім командам допомагають вирішити конфлікти між собою. В процесі найкращий ресторатор України дає цікаві кулінарні поради і ділиться професійним досвідом про те, як зробити заклад успішним. Дизайнери проекту Олександр і Володимир Юдіни створюють затишну атмосферу і неповторний інтер’єр закладу всього за 36 годин.

Сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску «На ножах-2» команда проекту вирушить до Тернополя, щоб допомогти ресторану здорового харчування «Каруна», який знаходиться у фітнес-центрі.

Закладом керує молода співвласниця Христина, її «права рука» - менеджер Надія, яка не вміє віддавати чіткі команди і не знаходить спільної мови з колективом. На кухні «Каруни» панує невизначеність, оскільки в закладі відразу два шеф-кухаря - майбутня теща власників Марія Михайлівна і Назар. Відносини Христини та Марії Михайлівни залишають бажати кращого, адже раніше теща керувала рестораном. Робочі відносини колективу «Каруни» тісно переплелися з родинними, що заважає ефективному керівництву закладом.

Цікаво, що під час зйомок у Тернополі Ольга Фреймут вирішила перевірити професіоналізм персоналу і влаштувала цікаву гру. Телеведуча перетворилася на нетактовну офіціантку, щоб змусити менеджера Надію - свого тимчасового «керівника» - проявити лідерські навички і стати більш суворою до своїх підлеглих.

Але чи зможе Надія зробити зауваження Ользі Фреймут з ​​приводу її поведінки, і як відреагує ведуча, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1».

Нагадаємо, «1+1» запустив проект про щасливі родини та їх сімейні традиції. Поряд з сімейними історіями відомих українців ми будемо раді побачити і вашу історію. Розкажіть нам про своїх найрідніших, про улюблені спільні моменти та традиції. Історію та світлини надсилайте на пошту rodyna.1plus1@ukr.net з темою «Моя родина». Після нетривалої премодерації твоя розповідь приєднається до нашого проекту.