Канапки з ростбіфом під соусом тапенад від Дмитра Борисова
У четвертому випуску На ножах ресторан з 90-х Апельсин перетворився на італьйську Паsтерію.
На ножах: Як змінився ресторан Апельсин у Полтаві (до і після)Оновлення зазнав не тільки інтер’єр закладу, а й меню, яке розробив особисто ресторатор Дмитро Борисов. Тепер у ньому з'явилися італійські нотки.
Разом із командою закладу Борисов приготував брускети із ростбифом під соусом тапенад.
Рецепт:
2 скибки білого хліба
200 гр яловичини
10 оливок та маслин
4 карнішони
2 зубчика часнику
50 мл оливкої олії
Спеції за смаком
Оливки і маслини нарізаємо або подрібнюємо у блендері. Додаємо оливкову олію і часник. Соус тапенад готовий!
Беремо фольгу і шматок вирізки. М’ясо натираємо сіллю, перцем, розмарином і обсмажуємо на сковороді до скоринки. Грінки натираємо часником і робимо канапки. Прикрашаємо зеленню. Подробиці дивіться у відео.