Третій випуск На ножах: Ольга Фреймут прийде на допомогу молодому житомирському ресторатору

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать третій епізод нового реаліті-шоу На ножах.

Поділитися:

Вагітна Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийдуть на допомогу житомирському ресторану "Кабачок", власником якого є 20-річний Артем.

Молодий ресторатор починав свій бізнес, викупивши частину приміщення в звичайному гастрономі. Через деякий час маленький бар в продуктовому магазині перетворився на повноцінний ресторан, а його власник - на справжнього тирана. Персонал "Кабачка" буквально стогне від брутального поводження Артема. Команда проекту спробує розібратися в ситуації і за допомогою ресторатора Діми Борисова проведе цікавий експеримент, щоб Артем навчився цінувати працю своїх підлеглих.

Найбільшою популярністю в ресторані користуються чай і кальян - нечисленні відвідувачі практично не замовляють основні страви. Інтер'єр, який Артем розробляв і реалізовував сам, керуючись тільки своїми власними уподобаннями, повністю не відповідає концепції закладу.

Над ре-дизайном інтер'єру "Кабачка" в Житомирі будуть працювати експерти проекту На ножах Володимир і Олександр Юдіни. В інтерв'ю 1plus1.ua дизайнери розповіли, від чого відштовхувалися при переробці ресторанів:

В першу чергу потрібно було зрозуміти, якою буде нова концепція закладу, проаналізувати локацію. До кожного ресторану був свій, особливий підхід, ми вигадували щось цікаве і оригінальне, працювали на контрастах. Важливо було також познайомитися і з самим господарем закладу, розробити таку концепцію, яка була б близька йому. Часто власники хочуть змін, але не знають, як їх втілити. В цьому ми їм допомагаємо, - розповідають брати Юдіни.

За правилами проекту, герої не могли стежити за процесом переробки дизайну - нова концепція і інтер'єр для них були сюрпризом.

Найчастіше ресторатори віддавали нам в руки своє дітище з чистою душею. І в результаті ми кожен раз досягали "вау-ефекту

Повну версію інтерв'ю з братами Юдінами читайте на 1plus1.ua.

Дивіться третій епізод проекту На ножах 19 квітня о 22:00 на телеканалі 1+1.