Актриса серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» Катерина Вострікова розповіла про вагітність

Актриса серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» Катерина Вострікова розповіла про вагітність
1plus1.ua

Після одруження виявилося, що героїня Катерини Вострікової готується стати мамою.

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує друга частина комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя«Найкращий» тиждень мого життя»: Режисерські забобони та курйозні моменти», в якій глядачі побачать, через які труднощі доведеться пройти головним героям Ігорю і Ользі після весілля.

Актриса Катерина Вострікова в серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» зіграла зразкову дочку суворого генерала Єлізарова. Одного разу вона закохується і збирається до шлюбу зі звичайним кондитером. Дівчина привозить нареченого до батьківського дому. Там молода пара проводить тиждень перед весіллям і проходить всі випробування на міцність.

У нових випусках серіалу глядачі телеканалу «1+1» побачать тиждень після весілля, а саме, як розвиваються відносини в середині великої родини. Адже після одруження все тільки починається... Героїня Катерини Вострікової готується стати мамою.

Раніше у мене не було подібного досвіду: ні на екрані, ні в житті. Тому, на знімальному майданчику серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» мені допомагали три консультанти. Це Ольга Сумська, Стася Ровінська і наш другий режисер. Я намагалася зрозуміти, що відчувають вагітні дівчата, щоб краще передати емоції і переживання свого персонажа. Сподіваюся, що у мене все вийшло, - коментує Катерина Вострікова.

У той час, коли героїня Ольги зайнята своїм новим «цікавим» станом, люблячий чоловік намагається налагодити відносини з тестем, але продовжує потрапляти в різні комічні ситуації.

Нагадаємо, що батьків нареченої зіграли народно улюблені українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський.