Сенічкін і Підлісна презентували книжку Сніданки в саду

Сенічкін і Підлісна презентували книжку Сніданки в саду

Зірки 1+1 почастували гостей мармеладом, чізкейками та чаєм із лимонником за рецептами з власної книжки.

Поділитися:

Руслан Сенічкін і Наталія Підлісна 24 квітня презентували свою нову книжку Сніданки в саду.

У виданні містяться смачні пропозиції для сніданків на свіжому повітрі, дачних пікніків, домашніх трапез зі стравами зі свіжих сільських і фермерських продуктів. 

Найбільше на презентацію книги приїхало дачників, які ретельно готуються до нового сезону. 

Гості літературної прем'єри дізналися, як і що саджати й вирощувати на землі та як готувати, щоб раціон був натуральним і поживним.

У книжці Сніданки в саду є цікаві розділи про рослини-обереги, рослини для чаїв, інформація про захист саду від шкідників, зелені огорожі, а ще поради щодо вирощування нових сортів овочів. 

Автор видання Руслан Сенічкін пропонує читачам дізнатися рецепти яскравих закусок – крокети з часниковою начинкою, овочевий тіан, маринована моркву із селерою, в’ялені томати та надзвичайно смачні малосольні огірки.

На презентації Сніданки в саду Руслан та Наталія давали поради, жартували, а також розіграли запрошення на зйомки своїх рубрик у студію Сніданку з 1+1.

Вдячна всім, хто прийшов до нас на презентацію у неділю, мені приємно, що так багато людей дивляться Сніданок з 1+1, ставлять цікаві питання. Наша книжка покликана спонукати до творчості, надихнути на створення власних садів, де сніданок буде схожий на чарівне дійство, – сказала Наталія Підлісна.

Руслан Сенічкін також поділився своїми враженнями: 

Сьогоднішній захід був удвічі цікавішим та смачнішим, оскільки ми презентували книжку Сніданки в саду, а це, безумовно, не тільки їжа, а й продукти – справжні, органічні. І це ж дуже цікаво – порпатися в землі, вирощувати щось і потім отримувати від цієї землі таку величезну зелену смачну вітамінну подяку. І пам’ятайте – садівництво та готування їжі об'єднує сім’ї!

Чудову книжку-подарунок про садівництво з яскравими ілюстраціями, практичними порадами, рецептами й майстер-класами можна замовити за посиланням.