Акторка Несліхан Атагюль: Найяскравіші «кадри» з життя та фото

Читайте, як молода турецька акторка здобула славу та як склалося її особисте життя.

Поділитися:

Невдовзі глядачі «1+1» побачать відому акторку Несліхан Атагюль у серіалі «Некінченне кохання». У цій стрічці Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаківтурецька зірка зіграла головну роль, а її обранцем за серіалом став Бурак Озчивіт.

В очікуванні прем’єри стрічки пропонуємо познайомитися з акторкою ближче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

БІОГРАФІЯ ТА ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ НЕСЛІХАН АТАГЮЛЬ

Акторка народилася 20 серпня 1992 року в Стамбулі. Окрім чарівної доньки батьки Несліхан мають ще й старшого сина Ілкая Атагюль.

Першою сходинкою її кінокар’єри став фільм «Перше кохання». До дебюту в кіно Несліхан знімалася  в рекламних роликах.

Я не можу уявити себе в іншій професії. Але мені дуже подобається справа м'ясника. Раніше я жила в районі Бешикташ, і у нас на вулиці була лавка м'ясника. Я постійно ходила туди і спостерігала за обробленням туш. Я не відкрию м'ясну лавку, але різати м'ясо - це чудово, - розповіла акторка.

У 2008-2009 роках акторка знялася в 34 серіях серіалу «Листопад». 2013 року акторка зіграла головну роль у серіалі «Два обличчя Стамбула». Неабияку славу Несліхан подарувала роль у стрічці «Все, що мені залишилося від тебе» (2015).

Слава не дуже мене хвилює. Не переймаюся, чи є популярність, чи її немає. Це не те, чому я приділяю багато уваги. Єдине моє завдання - це можливість дати щось самій собі, - поділилася Несліхан Атагюль.

 

Не зважаючи на молодий вік, акторка вже здобула популярність, низку нагород і знайшла своє кохання. Так, на зйомках стрічки «Два обличчя Стамбула» турецька красуня познайомилася з актором і моделлю Кадиром Догулу. Тоді й між ними спалахнули почуття. Уже через два роки, 26 листопада, пара побралася, а весілля влаштувала 8 липня 2016 року.

Чоловік повинен знати, як себе правильно поводити, бути поважним, ввічливим і розумним. Якщо чесно, передусім чоловік приваблює мене своїм розумом. Якщо я хочу бачити тільки його і бути постійно з ним, це означає, що я по вуха закохана, - зізналася акторка.

 

ЗАХОПЛЕННЯ НЕСЛІХАН АТАГЮЛЬ

Вільний час акторка любить проводити з книгами. Серед її улюблених письменників - Франц Кафка, Карлос Кастанеда, Урсула Ле Гуїн. А ось серед улюблених режисерів - Тім Бертон і Девід Лінч.

 

ФОТО НЕСЛІХАН АТАГЮЛЬ