Із ким Бурак Озчивіт змагається за серце коханої

Дізнавайтеся більше про головного суперника Бурака Озчивіта – Каана Урганджиоглу.

Поділитися:

Невдовзі глядачі «1+1» побачать відомого актора Каана Урганджиоглу в серіалі «Нескінченне кохання». У цій стрічці турецький красень змагається з Бураком Озчивітом за серце чарівної Несліхан АтагюльАкторка Несліхан Атагюль: Найяскравіші «кадри» з життя та фото.

В очікуванні прем’єри серіалу пропонуємо познайомитися з атором ближче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків

БІОГРАФІЯ КААНА УРГАНДЖИОГЛУ

Актор народився 8 травня 1981 року в Ізмірі, де й закінчив приватну середню школу. Опісля Каал разом із родиною переїхав до Америки, де навчався у коледжі.

У 2000 році Каан повернувся до Туреччини та вступив до університету. У цей час він активно брав участь у рекламних фотосесіях.

Через два роки хлопцеві всміхнулася фортуна – він пройшов кастинг на роль у серіалі «Караоглан». Відтоді Каан спалахнув бажанням вивчати акторську майстерність. 2008 року вирушив до Нью-Йорка, щоб пройти курси в студії Stella Adler Academy of Acting & Theatre.

Старання Каана увінчалися успіхом – сьогодні він є одним із найбільш затребуваних акторів у Туреччині.

Немає такої фрази – «не можу». Зміг один, зможе й інший. Не зміг ніхто – будь першим! – переконаний актор.

 

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ КААНА УРГАНДЖИОГЛУ

Місце в серці актора посіла фотограф Зейнеп Оймак. Стосунки пари тривають уже 2 роки. У листопаді 2016 року стало відомо, що закохані планують одружитися. Каан дуже трепетно ставиться до свого особистого життя, тож намагається уберегти його від настирливих папараці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

 

ФОТО КААНА УРГАНДЖИОГЛУ