Виконавиця головної ролі в Нескінченному коханні уникає зустрічей із секс-символом Бураком Озчивітом

Несліхан Атагюль розповіла про стосунки з Бураком Озчивітом
1plus1.ua

Актриса Несліхан Атагюль розповіла про дитячі мрії, коханого чоловіка, модельну кар’єру та зйомки в кіно

Поділитися:

Нещодавно відбулася прем’єра нового турецького серіалу Нескінченне кохання на телеканалі 1+1. Українські глядачі спостерігають та хвилюються за головних героїв - простого хлопця Кемаля та дівчину із заможньої родини Ніхану. Як відбувалися зйомки популярного серіалу, та чому Озчивіт та Атагюль майже не зустрічалися на знімальному майданчику?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурак Озчивіт: «Я стаю справжнім тільки тоді, коли кохаю»

Отримавши роль у серіалі Нескінченне кохання, актриса Несліхан Атагюль стала ще більш популярною. Однак коли вона дізналася, що її партнером у кадрі став головний секс-символ країни Бурак Озчивіт, з’явилися проблеми.

Чоловік зірки актор Кадир Долугу, потрапивши на зйомки серіалу, побачив сцену поцілунку головних героїв. Він звинуватив Бурака Озчивіта у надмірній пристрасті і не схвалив такої близькості під час зйомок.

Після цього розгорівся справжній скандал, який вплинув на роботу над серіалом. Лише у найнеобхідніших випадках Несліхан та Бурак погоджувалися зустрічатися на знімальному майданчику. 

Кадир та Несліхан познайомилися під час зйомок турецького серіалу «Два обличчя Стамбулу».

Почуття на екрані стали реальними у житті, і рік тому Кадир та Несліхан одружилися. Весілля було розкішним та веселим, на ньому були присутні 200 гостей. Молоде подружжя користується популярністю у своїх шанувальників. В ту святкову ніч відео із весілля молодят на їх сторінці в Інстаграм переглянуло близько 2 млн. людей.

Відомо, що раніше актори дуже добре ладнали між собою. Кадир та Бурак навіть знімалися разом у турецькому серіалі «Маленькі таємниці».

Після весілля Несліхан взяла прізвище чоловіка, а також зробила тату із його ім’ям на внутрішній частині губи. Красуня зізналася, що зараз проводить із чоловіком не так багато часу, як би хотілося через насичений графік. Коли їм випадає спільний вихідний, закохані найбільше люблять проводити час наодинці.

Коли є можливість побути вдвох, не хочеться виходити на вулицю. Однак я страждаю на клаустрофобію, тому відчуваю необхідність кудись вийти. Головне, не в торговий центр - скуплю там половину речей. І не туди, де є сонцезахисні окуляри - обов'язково придбаю чергову пару.

Несліхан часто готує для свого чоловіка щось смачненьке. Її улюблена справа - картопля з м’ясом.

«Життя коротке, і відмовляти собі ні в чому не хочеться», - зізнається актриса.

Після такої поживної вечері подружжя спалює калорії, займаючись у спортзалі.

В одному з своїх інтерв’ю Несліхан Атагюль зізналася, що з дитинства вперто йшла до своєї цілі - стати відомою та успішною актрисою.

З самого дитинства я для себе вирішила, що стану актрисою. Батьки були були від цього далекими: тато - шофер, мама присвятила життя нам з братом. Однак вони робили для нас все, щоб ми були щасливими. Мене водили по всіх кастингах, мої дані були у всіх стамбульських модельних агентствах.

Така наполеглива робота Несліхан швидко дала плоди - в 13 років дівчинка отримала запрошення знятися у рекламному ролику відомого бренду одягу. Через рік Несліхан отримала першу роль у фільмі. Крім того, вона навчалася театральній майстерності в інституті.

Популярна актриса заробляє мільйони не лише на зйомках в турецьких серіалах, а й у модельному бізнесі. Нещодавно Несліхан Атагюль стала обличчям відомої марки шампуні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ролей Бурака Озчивіта, за які його полюбили глядачі