5 ролей Бурака Озчівіта, за які його полюбили глядачі

Як талановитий і привабливий актор став фаворитом українських жінок?

Поделиться:

Ми звикли бачити на екрані красунчика, який з легкістю втілюється в роль романтичного героя, спокусливого мачо або ж серйозного рицаря.

Вперше Бурак впав в око українкам у багатосерійному історичному серіалі “Величне століття. Роксолана”. Темноокий красень зіграв роль Малкочоглу Балі бея - відважного воїна та вірного підданого султана Сулеймана. Хоробрий, симпатичний та рішучий - саме завдяки таким рисам персонаж Балі Бей припав до душі мільйонам.

Образ чоловіка з минулого, одягнутого у світлий костюм, з ідеальною зачіскою та елегантними аксесуарами продемонстрував Бурак Озчивіт у турецькій драмі “Корольок - пташка співоча”.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Почуття до грайливої та гордої дівчини Феріде були настільки щирими та ніжними, що торкалися душі кожного глядача. І не дарма, адже улюблені актори Бурак та Фахріє заявили про свої стосунки, а невдовзі зіграли пишне весілляДружина Бурака Озчівіта виклала перші фото з медового місяця.

 

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Бурак Озчивіт постав у ролі підлітка Четіна Атешоглу у молодіжному телесеріалі “Маленькі таємниці”. Головні герої Четін та Айшегюль вражали своєю пристрастю, спокусливістю та сексуальністю. За їх стосунки вболівали і хвилювалися, адже пара потрапляла у безліч неприємних та навіть небезпечних ситуацій.

Стриманий та неговіркий музикант Хакан - таким постав Бурак Озчивіт у комедії “Мій брат”. Смерть батька, складні стосунки з братом Озаном та безліч кривд - образ героя складний та багатогранний. Однак саме ці труднощі примушують братів зблизитись та знову повірити в те, що вони сім’я. Нині актор працює над зйомками фільму “Мій брат - 2”.

 

Kimler gelmiş ziyarete #kardeşimbenim2

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Українські глядачі з нетерпінням чекають на зародження нової романтичної історії у мелодраматичному серіалі "Нескінченне кохання". Актору Бураку Озчивіту дісталася головна роль простого хлопця Кемаля, який закохався у дівчину із заможньої родини Ніхану. Трагічні ситуації, численні запоруки спільному щасливому життю та суворість долі стануть на шляху молодої пари. Чи зможуть вони знищити всі перешкоди і знайти омріяний спокій - дізнайтеся зовсім скоро.