Психологічний тест по картинці: хто ви з героїнь турецького серіалу "Невірний"

Психологічний тест по картинці: хто ви із серіалу "Невірний"

Оберіть малюнок та дізнайтесь, на кого з героїнь серіалу "Невірний" ви схожі.

Поділитися:

Хто ви з героїнь серіалу "Невірний"? З 27 березня на телеканалі 1+1 Україна розпочався показ турецького серіалу «Невірний», який є адаптацією відомого британського серіалу "Доктор Фостер" та знімався у Стамбулі. В основі сюжету лежить історія зради та помсти в подружній парі. Дивіться серіал "Невірний" о 17:10 по буднях на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці обрали свій улюблений турецький серіал: результати опитування

1. Асія Арслан — щаслива мати, дружина, успішна терапевтка, яка віддана своїй родині та Батьківщині. На перший погляд ви можете здатися холодною, проте насправді всередені сповнені теплом та приємною енергією. Вам небайдужа доля інших людей, ви цілеспрямована та працьовита людина. Ви сімейна людина, понад усе любите своїх дітей. Жодні перепони не стануть на заваді вашій мрії. Ви поблажливо ставитеся до тих, хто з вами чесний. Але не пробачаєте брехню!

Асія Арслан - 1+1

2. Дерін Гючлю — дизайнерка одягу, батьки виростили її принцесою. Для вас робота — це хобі. Ви енергійна, весела, деколи зухвала та прямолінійна особистість. Ви творча, полюбляєте мріяти та витати в хмарах, проте коли треба, повертаєтеся у реальність та стаєте серйозною. Ви досягнете своєї мети будь-яккими методами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці з короною: хто ви з героїнь серіалу "Величне століття. Роксолана"

Дерін Гючлю - 1+1

3. Дер’я Саманлі. Мала важке дитинство, батьки розлучилися. Мати постійно працювала допізна та змушувала Дер'ю навчатися на медичному. Водночас по місту ходили неприємні чутки про неї. Дер'я справляє враження кокетливої жінки, проте насправді боїться виходити заміж. Як і Дерія, ви весела та кумедна особистість, але любите втручатися у чужі життя. Можливо, таким чином ви намагаєтеся приховати власні рани і забути про них. Водночас ви віддані своїм друзям.

Дер’я Саманлі

4. Ніл Трігер — молода дівчина, яка залишилася сама у світі. Мама померла при пологах, згодом не стало батька та бабусі. Ніл працює в ресторані та зустрічається із залежним від алкоголю хлопцем. Як і Ніл, через труднощі ви можете відчувати самотність та бути дуже вразливою. Водночас ви прагнете бути коханою, але до вибору партнера варто підходити уважно.

Ніл Трігер - 1+1

5. Генюль Гючлю — мама Дерін та Деміра, дружина Халюка. Ви, як і героїня, — поважна в суспільстві жінка, намагається подобатися оточенню та справляти враження забезпеченої леді. Ви гарна мати, але іноді вимагаєте від дітей занадто багато. 

Генюль Гючлю - 1+1

Дивіться нові серії серіалу "Невірний" на телеканалі 1+1 Україна в будні о 17:10.